2012. november 9., péntek

Első táskarendezőm

Sziasztok!

Régebben mindig be akartam szerezni egy táskarendezőt, mert kis túlzással ahány nap, annyi táskát használok. Egyik táskából átpakolni a másikba nem olyan megterhelő, de valami tuti mindig az előzőben marad, ami amúgy létfontosságú lenne. Hiába csináltam azt, hogy négy táskába is raktam ajakápolót, az ötödik, amit aznap viseltem, persze ilyen szempontból üres volt... Azonban mostanáig nagy szükségét nem éreztem egy rendszerező beszerzésének, jobban mondva kicsit lusta is voltam. Nemrég viszont a THBoxes webáruháznak köszönhetően lehetőségem nyílt egyet beszerezni.

Először pár szó az oldalról: a kiegészítőktől kezdve a ruhákon át egészen a sok-sok ékszerig, mindenfélét árusítanak. Ingyenes szállítást biztosítanak, egy hátránya van csak, a hosszabb szállítási idő. A honlap szerint a szállítási idő 7-30 munkanap, az én csomagom közel 3 hét alatt ért ide. Bubis borítékban érkezett, plusz a táskarendezőt egy átlátszó fólia borította, így külső sérülés egyáltalán nem érheti. A sok kis rekesz (cipzáros, hálós) nagyon jól kihasználható, így mindent elkülöníthetünk, legyen szó kulcsokról, pénztárcáról, zsebkendőről, vagy épp iratokról.

Egy kis ismertető lapocska
Akár neszeszerként is hasznosítható.
2 cipzáros rész fogja közre a belső nagyobb teret.
Az oldalakon levő 2-2 patenttal szűkebbre is vehetjük.
A hálós részbe pedig akár a kedvenc rúzsainkat is tehetjük.
A táskában pedig jól megbújik ez a kis rendező.

Mivel 30 x 18.5 centis nagyságú a táskarendező, ezért leginkább a nagyobb méretű táskákban alkalmazható, de mivel én a hétköznapokban leginkább ekkorákkal közlekedem, nekem pont megfelel. Egy mozdulattal kiveszem és át is rakom a mindennap szükséges holmijaimat tartalmazó rendezőt a másik táskába és már kész is vagyok :) Szerintem egy korrekt kis céggel állunk szemben, forintra átszámolva 1400 Ft-ért nem olyan sok ez a szütyő. Köszönöm a lehetőséget a THBoxes.com csapatának! :)

8 megjegyzés:

 1. Tök jó ötlet, én csak attól félek mindig, hogy zavarna, hogy nem pont ugyanakkorák a táskáim, és ez sem lenne bennük akkora, amekkora optimális lenne.

  VálaszTörlés
 2. Óóó dejó hogy ezt megírtad, már nagyon rég szerettem volna egy ilyet, csak aztán mindig kiment a fejemből, de én is így vagyok, folyton váltogatom/váltogatnám a táskáim, aztán legtöbbször kényelemből nem pakolok át, meg mert tudom, hogy mindig lemaradna valami, ahogy te is írtad, szóval be fogok szerezni egyet!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon rég szemezek egy ilyen rendezővel, de nekem minden táskám más méretű, és nem is váltogatom túl gyakran őket, így lebeszéltem magam róla. :)

  VálaszTörlés
 4. Klau & pipacs: szerintem nektek kisebb, közepes méretű felelne meg, ami elég kompatibilis a táskákkal :)

  Biu: örülök ennek! :))

  GirlieBlogger: thanks,I couldn't agree more :)

  VálaszTörlés
 5. táskarendező helyett hirtelen társkeresőt olvastam...'>_<
  ezen én is gondolkodtam pár hónapja, jó kis darabnak tűnik :)

  VálaszTörlés
 6. De jó ötlet! Jól jönne egy nekem is :-)

  VálaszTörlés