2012. november 1., csütörtök

Varázsolj az Essence Colour & Change körömlakkjaival!

Sziasztok!

Mivel jóhényan az Essence top innovációs körömlakkjaira voltatok kíváncsiak, ezért most róluk hozok tesztet. Nem tudtam választani a két szín közül, így mindkettőt bevetettem :) Az újdonsága abban rejlik ezen lakkoknak, hogy miután a nagy üvegcsés körömlakkot felkentük, azután 2. lépésként a vékony üvegcse ecsetjét alkalmazzuk. Mivel keskeny az ecsete feje, ezért bármilyen mintát rajzolhatunk vele a körmünkre, ennek eredményét 15-20 másodperc múlva láthatjuk. A világos bézses árnyalaton a minták narancssárga színűre, míg az ezüstös-kéken középkékre váltanak át. Egy ilyen speciális átlátszó lakk igaz hogy csak 4 ml-t tartalmaz a másik kettő 8 ml-vel szemben, de mivel nagyon pici elég belőle, jó sokáig szolgálni fog minket. 

Így lehet 2 körömlakkal mutatós körmöket varázsolni magunknak pár perc alatt! :)

 Colour & Change körömlakk 01 wonderlicious green, Colour & Change körömlakkhoz való speciális lakk, Colour & Change körömlakk 02 kind of magic 
 Leírások
 2 normál és egy vékony fejű ecset.
 És íme az én kreálmányom! :)
 Szinte zselészerűnek néznek ki a sötétebb részek, nagyon klassz :)
 És azt említettem már hogy 5 percen belül megszárad az alapszín? 3-4 napig pedig fent is marad :)
 A "varázslakk"

Azonban mint kiderült, a varázslakk nem is rejt magában annyi varázslatot. Nem sokkal ezután a manikűr után egy másikat készítettem, ahol fedőlakkot alkalmaztam a gyorsabb száradás érdekében a 02 kind of magic-nél és voilá..pikk-pakk besötétedett az is. Tehát a díszítőlakk sima fedőlakkot tartalmaz, csak az ecsete miatt ugyebár könnyebb különböző mintákat rajzolni vele. Az alaplakkok viszont szuper találmányok, a 600 Ft körüli árukkal megérik a pénzüket! :)

6 megjegyzés:

 1. Nekem a rózsaszín van meg és örülök, hogy nem vettem meg hozzá a 2. lakkot, ha tényleg csak sima fedőlakk. Most, hogy visszagondolok, egy glitteres lakkot kentem a gyűrűs ujjamra, mikor megvettem őket együtt és valóban piros lett. Nem is értettem akkor, hogyan lehet, de most összeraktam a képet. :)

  VálaszTörlés
 2. Hű, egész komoly a színváltozás, nem is gondoltam volna, kisebb árnyalatkülönbségre számítottam :-)

  VálaszTörlés
 3. Flory: most kiderült a turpisság :)

  Katy: igen,szerintem is jól látszik a színkülönbség :)

  Nora: köszi :)

  VálaszTörlés
 4. jesszus még sose hallottam erről :OOO le vagyok maradva....-.- nagyon durva :DD akarook!

  VálaszTörlés
 5. Nekem valamiért ez annyira nem jön be most, inkább maradok a sima lakkjaiknál :)

  VálaszTörlés