2012. december 18., kedd

Ha intenzív csókokra vágysz...

...akkor válaszd a MUA Intense Kisses szájfénycsaládját! ;) 

Én a Stolen Kisses nevezetűt rendeltem meg 2 fontért, képről nézve burgundis-bogyószínű árnyalatnak ítéltem meg. Szerencsére a valóságban is ilyen, úgyhogy ezzel nem lőttem mellé :) A kupak szögletes kialakítása révén könnyebb vele dolgozni, akárcsak az enyhén ferde applikátorral, bár ilyen erőteljes színek esetén ecsetet is ajánlanék. Ugyanis főleg a szájzugnál a pontos felvitel érdekében egy rúzsecset nagyon hasznos lehet. Egy réteggel nagyon szép intenzív, csillogós érhetünk el, de...! 

De ha utána próbálunk korrigálni, vagy még egy réteget felvinni, akkor annak sajnos nem lesz jó vége. Állagából kifolyólag nehéz rajta javítani, mert hol itt-hol ott meg fog látszódni a helye. Tartósnak sem mondanám, mert evés után szinte egy az egyben lekopik, egy kis csillámlást hagyva maga után. Úgyhogy szívem szerint csak egy hasonló színű rúzs felé ajánlanám, vagy extra precíz nőknek, mert még élőben nem is feltűnő, de vakus képeken, nos ott szembesülünk az igazsággal. Nem ő lesz a kedvenc szájfényem...

MUA Intense Kisses - Stolen Kisses szájfény
5.1 ml - ez a mennyiség kb. örök életre elég lesz
A swatch igencsak meggyőző...
...de az ajkakon már látszik, hogy sajnos ő egy kicsit kényesebb darab.
Majd evés után el is tűnik...


Ő lett volna a MUA szájfénye. Engem sajnos nem győzött meg arról, hogy egy újabb darabba beruházzak. Valakinek esetleg van más tapasztalata az Intense Kisses szájfényekkel?

12 megjegyzés:

 1. Pedig nagyon szépen mutat a szádon is :) Gyönyörű színe van!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó színe van, nagyon tetszik. :) Kár, hogy nem izmosabb. :/

  VálaszTörlés
 3. Nekem nagyon tetszik. Az egyik Rimmel szájfényemnek van hasonló színe.
  Egyébként Moon Angel oldalán lehet most MUA palettát nyerni. :)

  http://moonangelstories.blogspot.hu/2012/12/karacsonyi-nyeremenyjatek3-nyertessel.html?showComment=1354709286795

  VálaszTörlés
 4. Pedig gyönyörű színe van :)

  VálaszTörlés
 5. mar ne haragudj de nem ertem mert csodalkozol hogy a szajfeny lekopik eves utan.

  VálaszTörlés
 6. a színét én is imádom,azzal semmi gond :)

  nyuszi Lola: azért jegyeztem meg a kopás dolgot,mert szerencsére vannak sokkal tartósabb szájfények is. nem olyan rég írtam kettőről is,itt vannak a linkek: http://alanora.blogspot.hu/2012/10/bourjois-3d-effect-4-rose-emblematic.html és http://alanora.blogspot.hu/2012/12/mua-lip-boom-its-situation.html

  tudom,hogy a szájfények nem örökélet + 1 napig tartanak, de attól még leírhatom,nem? :) hátha valaki pont erre kíváncsi.

  VálaszTörlés
 7. Elég nagy adag MUA cuccot rendeltem a nagy akció idején. A palettákon kívül még rúzsokat és szájfényeket, többek közt ezt a fajtát is, csak más árnyalatban. A palettákkal maximálisan elégedett vagyok - az ár-érték arány nagyon rendben van - viszont a száj cuccok nagyon gyengécskék... Jójó, tudom, az ár miatt egy szava sem lehet az embernek. De ha dupla ennyi lenne, és minőségi, akkor még jobban megérné. Én biztos nem fogok többet a MUA-tól rendelni.

  VálaszTörlés
 8. nem rossz indulatbol irtam. csak en nem igazan gondolom hogy a szajfenyek erre gyurtak volna :D en a ruzstol, vagy az ajakfilceknel rinyalok ha nem marad fel. de csak megjegyeztem, semmi rossz szandekkal!!!!!

  VálaszTörlés
 9. nyuszi Lola: okés, teljesen jogos amiket írsz :)

  VálaszTörlés
 10. Pedig olyan szép színe van <3 húú nagyon tetszik!

  VálaszTörlés