2012. december 8., szombat

MUA Lip BOOM - It's a Situation

Sziasztok!

Elsőként a Makeup Academy egy számomra is új tagjával, a Lip Boom tesztjével jövök. Nagyon izgatta a fantáziámat ez a rúzs és szájfény kombináció, mivel a MUA rúzsaival eddig maximálisan elégedett voltam. Egyből kettőt rendeltem a 8 árnyalatból, bár be kell hogy valljam, nehéz volt a választás. Ez alkalommal a bordós-burgundis-lilás rúzs és a "jégkirálynős" rózsaszín szájfény párosát hoztam el, becses fantázianevén az It's a Situation-t.

Egy papírtokban érkezik a Lip Boom, amin Alexandra Burke énekesnővel és az aláírásával találkozhatunk. Külön tetszik, hogy mind a 8 féle rúzst felkenve is láthatjuk Alexandrán és mindegyik borítón más pózt vesz fel :) A rúzs felőli és a szájfény felőli része is le van ragasztva, bombabiztos a csomagolás. Könnyű két részre szedni őket, de ennek ellenére használat után bátran a táskába lehet dobni, ugyanis a visszahelyezésük is pikk-pakk megvan.

A rúzs -hasonlóan a szingli társaihoz- már egy rétegben tökéletes fedést és erőteljes színt biztosít, ami hosszú órákig nem moccan el a helyéről. A szájfényre még inkább kíváncsi voltam, ugyanis a legtöbb nekem ragad, nem tartós és csak a baj vele. Nos, kijelenthetem van olyan szuper a MUA szájfénye, mint a Bourjois 3D-se! Ami pedig nagy szó :) Evés-ivás után is még csillogott a számon a sok glitter, persze kissé megkopva, de szerintem ez akkor is nagyon pozitív. A kettő egymáson alkalmazva, pedig egy újabb álomszép színt generál... bizonyosodjatok meg erről ti is a swatch során :) Alapból 3 fontba kerül a MUA webshopjában, de a múltkori 35.000 fős facebook akciónak hála még olcsóbban, - 35% kedvezménnyel és ingyen szállítással jutott el hozzám. Nagyon megéri, a következő akciónál tuti vásárolok mást színt is. 

Ahogy a múltkor is írtam...instant love! :)
MUA Lip Boom - It's a Situation
Itt még egyben :)
A tökéletes duó.
Egyik szebb, mint a másik!


Rendelt valaki más is Lip Boom-ot, vagy most sikerült egy teljesen új dolgot mutatnom nektek? :)

12 megjegyzés:

 1. Csodás színe van *.* A csillám nekem hétköznapra nagyon sok lenne, de amúgy jól mutat és tetszik is :) Tényleg azt kell, hogy mondjam, egyre jobban érdekelnek ezek a MUA rúzsok, pedig amúgy nem vagyok rúzsos :)

  VálaszTörlés
 2. Ez még nekem is új, nálad látom először, de gyönyörű. Az ünnepekre úgyis kell a csillogás. :)

  VálaszTörlés
 3. Perfect colours together! This is totally a new brand for me.

  VálaszTörlés
 4. Legközelebb rendelek belőlük, nálam most nem volt szájkence a csomagban. :)

  VálaszTörlés
 5. Én most látom először, de gyönyörű :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon tetszenek külön-külön, de együtt is :]

  VálaszTörlés
 7. Gyönyörűek. Úgy érzem azonnal be kell szereznem valami csillogósat. :)

  VálaszTörlés
 8. Gyönyörűen mutatnak együtt! :)

  VálaszTörlés