2013. január 7., hétfő

Hogyan helyezzünk fel műszempillát? - step by step

Sziasztok!

A Born Pretty Store-tól érkezett csomagom másik része egy műszempilla és kiegészítőit tartalmazó szett volt. 10 pár műszempillából, ragasztóból és felhelyező duóból áll. Isteni szikraként jött az ötlet, hogy ne csak sminkben lássátok a műszempillát (az majd később...), hanem lépésről lépésre, képekkel dokumentálva mutassam be nektek a használatát. Először azonban jöjjön pár szó a termékekről.

A szett legerősebb pontjának egyértelműen a ragasztó tekinthető, fél perc alatt megszárad és nem mozdul a helyéről a műszempilla. Őszintén szólva, nem gondoltam volna, hogy egy ilyen olcsó pakkban ennyire szuper műszempillaragasztó kap helyet. Nem irritálta a szemem és a sima,  krémes állagú sminklemosómmal pillanatok alatt lejött, nem húzta a szemhéjamat. A műszempilla átlagosnak tekinthető, a felhelyező szett pedig megkönnyíti a felrakását. Ez utóbbi nem létszükséglet, de jól jön. Ár-érték arányban ötös ez a szett! :)

Most pedig nézzük meg közelebbről, hogyan is kell felhelyezni a műszempillát!

 1. lépés: A felhelyezni kívánt műszempillát helyezzük a félhold alakú tartóra, majd vágjuk a szemünknek megfelelő méretűre egy kisolló segítségével.
 2. lépés: A műanyag élvédővel ellátott csipesszel fogjuk meg a műszempillát.
 3. lépés: Vegyük elő a műszempillaragasztót...
 4. lépés: ...és a töveknél precízen vigyük fel.
5. lépés: A felhelyező csipesszel illesszük a saját szempilláink tövéhez és várjunk fél-egy percet.
6. lépés: Miután biztosan odaragadt a műszempilla, spirálozzunk és húzzunk egy vékony tusvonalat, így kevésbé lesz feltűnő az átmenet. Voilá, készen is vagyunk! :)


-7% kedvezményt kaphattok a rendelésnél az ingyenes szállítás mellé, ha beírjátok az "AA7J61" kódot! :)

15 megjegyzés:

 1. Már annyi youtube videót néztem a pilla felrakásról, de nekem nem megy, annyira béna vagyok benne, ha az egyik sikerül is a másikat tuti elrontom, vagy elhagyom félúton:D

  http://berni-fashion.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 2. Kíváncsi vagyok rá sminkben! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szuper, de nem került a pilla egy kicsivel feljebb a kelleténél? :) Egyébként nekem mindig ez a bajom vele, valahogy a műszempillák olyan hatalmasak a szememhez képest, és bármennyire nyomorgatom oda a szempillám tövébe, mire megszárad, mindig észreveszem, hogy marad egy tátongó űr... :(

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jó, hogy step by stepként is megcsináltad. :) várom a sminket! :)

  VálaszTörlés
 5. Super Sweet: hát szerintem sem a legegyszerűbb művelet... :)

  Elíz: jön majd! :)

  Titanilla: nagyon gondolkodtam, hogy ki merjem-e rakni az utolsó képet,mert szerintem sem lett túl szuper, de most megerősítettél benne és inkább holnap újracsinálom! :D

  M: örülök, ha tetszik! :)

  VálaszTörlés
 6. Oh most megnyugtattál. Azt hittem, hogy csak egy csomag műszempilla volt 8$ :D
  én is most rendeltem két doboz műszempillát meg hozzá egy fekete ragasztót, hogy véletlenül se látszódjon a ragasztó nyoma. Remélem, hogy az is így fog szuperálni. :)
  Ezt a zöld tubusos ragacsot is láttam ebay-en de végül a feketére esett a választás. remélem nem bánom meg. :D

  VálaszTörlés
 7. rossz helyre írtam de hülye vagyok. :D
  A majmoshoz akartam írni, ahova kommenteltem, csak ide sikerült hihi

  VálaszTörlés
 8. Annie: sebaj, én tudtam hogy mire gondolsz! :) a 8 dolcsis műszempillára én is csak pislogtam volna,az egész szett 5.71ért szerintem nem rossz :) szorítok hogy jó legyen a te ragasztód is! :)

  VálaszTörlés
 9. Én sokszor használok. :) Tincseset is sorosat is. Az olcsóbbakat ketté szoktam vágni és csak a szemem külső felére teszem fel, úgy sokkal hangsúlyosabb.

  A nyereményjátékomban is lapul a csomagban egy szett, mert úgy vettem észre ilyesmit nem nagyon szoktak kisorsolni. :)

  http://moonangelstories.blogspot.com

  VálaszTörlés
 10. Én még sosem használtam, de már eléggé birizgálja a fantáziám, csak attól félnék, hogy a szememet is birizgálná a szmüge miatt :P

  VálaszTörlés

 11. Én sem használtam még műszempillát pedig nagyon tetszik másokon, igaz eddig élőben és közelről nem sokat láttam.
  Megmondom őszintén félek, hogy lenyomja, károsítja az eredeti szempilláim , ez a legnagyobb visszatartóerő ami miatt még nem próbáltam.

  Elég egyszerűnek tűnik a felhelyezés így :)

  VálaszTörlés
 12. Moon Angel: jó ötlet a kettévágás tényleg! :)

  Klau: egy próbát megér szerintem :)

  Erzsi: nehezebb ám felhelyezni,főleg elsőre,mint hinné az ember :) évi 1-2 különleges alkalomkor való használattal pedig szerintem nem olyan nagy mértékben nem károsodhat a saját pillánk. gyakoribb használattal,nos, akkor már biztos :)

  Titanilla: lett új kép! ;)

  VálaszTörlés
 13. Nem is tűnik nehéznek,lehet kipróbálom egyszer :)

  VálaszTörlés
 14. jól néz ki, és ezzel valóban könnyű lehet feltenni :)

  VálaszTörlés
 15. A facebookon már írtam, hogy milyen jól jött volna ez a cikk kicsit korábban :-) Annyit szenvedtünk vele az öltözőben, de a tánctanárunk ragaszkodott hozzá, hogy legyen műszempillánk - és végül is igaza volt, mert nagyon sokat dobott rajtunk :-)

  VálaszTörlés