2013. január 25., péntek

Szalagavatós ruhatippek

Sziasztok!

Tudom, hogy sokatoknál már lement a szalagozós/szalagtűzős/szalagavatós szezon, de nálunk pl. még csak most fog kezdődni februárban. Magán a szalagavatón legtöbbször adott a(z egyen)ruha, de az utána tartott bankett már többeknek szokott fejtörést okozni. Egy csinos koktélruhával azonban biztos nem lehet mellélőni.

Ha valaki az erőteljesebb színek híve, itt sem kell megtagadnia önmagát, de pezsgő-, krém-, és fekete színekkel igazán elegáns hatást érhetünk kell. Minimális csillogás nagyon jól mutat a ruhán, akár az ékszereket is helyettesítheti. Idén lesz a húgomnak is a szalagozója, remélem számára  és nektek is tudok inspirációval szolgálni a PersunMall.com kínálatából :)Ti mit viseltetek a szalagozó utáni banketten? :)

6 megjegyzés:

 1. Most erősen töröm a fejem és fogalmam sincs, mit viseltem akkor, olyan régen volt :(
  Nagyon tetszenek ezek a ruhák, pláne a második, az a kedvencem! Jó lenne valami hasonlót beszerezni, mert egy régi fekete ruhám van csak, ami elegánsabb, de kezd kicsi lenni és nem is annyira tetszik a fazonja.

  VálaszTörlés
 2. nagyon tetszenek a ruhák. :)
  nálunk már lement a szalagavató, voltak borzalmas(legalábbis számomra), de csodás rucik is :)

  VálaszTörlés
 3. Nekünk ilyen kiöltözés még nem is volt. jaj,de sajnálom. Most a kettest választanám :)

  VálaszTörlés
 4. Dii: egy tökéletes kis fekete jó befektetés mindig :)

  M: örülök,ha tetszenek :)

  LittleMucli: jó az azért,hogy az ember lánya kiöltözhet :)

  VálaszTörlés
 5. Nálunk is februárban volt annak idején. Az Anyukám estélyi ruháját viseltem, kicsit nagy volt rám. Húúú, tök más volt még a divat, 10 éves volt :S

  VálaszTörlés