2013. február 5., kedd

100% dúsítás, 0% csomósodás - létezik ilyen szempillaspirál?

Sziasztok!

Ki ne álmodozott volna már extrahosszú, extradús fekete pillákról csomósodás nélkül...én bevallom, igen. A Max Factor újdonsága, a Clump Defy ezt az eredményt hivatott elérni. Már a szempillaspirál külseje is igen megkapó, lila alapon ezüst felirat és ívelt szempillák díszítik. Beljebb kukkantva láthatjuk, hogy a spirál maga szintúgy ívelt, ezáltal a szemzugban is könnyen használhatjuk. A szilikonsörték kialakításánál arra ügyeltek, hogy megfelelő távolságra helyezkedjenek el, így ennek köszönhetően (elvileg) nem férnek be a sörték közé a festékcsomók. Ez pedig azt eredményezheti, hogy akárhány réteg spirált is viszel fel, nem csomósodnak össze a pilláid. Lássuk, hogy nálam mi lett az eredmény: a drámaiság már biztosan garantált!

Max Factor Clump Defy szempillaspirál
 Hajlított formájának köszönhetően nagyon könnyű használni.
 Szempillaspirál nélkül
1 réteg
2 réteg
3 réteg
.....6 réteg!


Mint ahogy a képeken is látszik, a 3. rétegig nagyon szépen hosszabbítja és dúsítja a szempillákat. Utána gondoltam egy merészet és még 3 réteget vittem fel. Itt már elkezdődik a pókláb effektus, nem választódnak el olyan szépen a pillák, de messziről nézve drámaian szép az összhatás. 6 réteg után szerintem megbocsájtható, hogy nem tökéletes az eredmény, hiszen más szempillaspirálok esetében ez már 2 réteg után elérkezik. 3.990 Ft-ba kerül alapáron, de a közeljövőben biztos várható akció és akkor kedvezményesebben is be lehet szerezni. Köszönöm a Primőr Kozmetikai Kft.-nek a tesztelési lehetőséget, nálam jól alakított ez a spirál. 

És nektek hogy tetszik? :)

11 megjegyzés:

 1. Nagyon jó ez a spirál, mint a legtöbb Max Factor spirál. Külföldön már kapható, ezért tudok véleményt alkotni róla. Én jobbat még nem találtam, pedig próbáltam már mindent... Egyedül ez tudja hozni - és még az elődje a False Lash spirál - hogy 4 réteget minden gond nélkül építek. Én durvulok szempillában! És ezzel térbeli vastag dögöket kapok, és csomómentesen. Egyébként Nóri, a 3 és 6 közt már nincs nagyon különbség. Kicsit már túl sok, de ahogy írtad, ez megbocsájtható. Hajj de jó ez a cucc, remélem hű társad lesz neked is! :-)

  VálaszTörlés
 2. Részemről a 2 réteg elég, de szimpi :]
  Bár nem mostanában fogok spirált venni mert még 5 van :D

  VálaszTörlés
 3. Számomra horror az ára :( Pedig jó lenne egy ilyen, kíváncsi vagyok mit tudna kihozni a pilláimból :D Néha már a legegyszerűbb spirál eredményességén sem tudom hogy lehetne-e javítani. Úgy gondolom ha valami igen, akkor ez tudna :D

  VálaszTörlés
 4. Jól néz ki nagyon, szépen teljesít ez a spirál :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 5. Én ezt majd a glamour 50%-os kuponjával akarom majd megvenni, szép lett az eredmény :))

  VálaszTörlés
 6. Ez valóban látványos, de szerintem én is megállnék 2 rétegnél! :)

  VálaszTörlés
 7. Szuper spirál, csodás pillákat eredményez, örülök, hogy nyertem egyet! :D

  VálaszTörlés
 8. nálad is a két rétegre szavazok, úgy tökéletes. én is megnyertem, de még nem próbáltam, pedig a false lashes a kedvencem, szóval ez is biztos jól muzsikál majd. és egyébként is mindenkinek bevált eddig, szóval már előre vigyorgok a teljesítményén. :))

  VálaszTörlés
 9. Ahogy Vikii is írta, Glamour napos kuponnal már sokkal barátibb lesz az ára :) Az eredmény pedig önmagáért beszél ;) No meg persze jó volt ez a 150 tesztelős akció is FB-n :))

  VálaszTörlés
 10. Nekem is megfelelne 2-3 réteg :-) Bár még sose számoltam, hányszor húzom át a pilláimat, lehet, hogy csak 1x.

  VálaszTörlés