2013. február 11., hétfő

Ha én bálba mennék...

Sziasztok!

Most éljük a farsangi, báli szezont, aminek elengedhetetlen kelléke egy szép alkalmi ruha. Szerencsére a hosszabb fazonok mellett idén is hódítanak a térdig érőek, én is egy ilyen mellett tettem le a voksomat. Ugyanis nemrég a Msdressy.com menyasszonyi és alkalmi ruhákat árusító webshop megörvendeztetett azzal a lehetősséggel, hogy szabadon választhatok egy ruhát a kínálatunkból. Egy elegáns, de nem kirívóan 'királylányos' darabot szemeltem ki, ami most 150 dollár helyett 107 dollárt kóstált. Persze még így sem a legolcsóbb, de azt hiszem ez egy reális ár érte, főleg hogy miután megadtam a méreteimet a weboldalon, az alapján készítették el. Hibázási lehetőség, hogy valahol nem passzol: nulla! :)

A ruha két részből áll, a belső szaténanyagra van ráerősítve a sifonréteg. A pántok csak sifonból készülnek, ennek a ráncolása nagyon szépen igazodik a ruha többi részéhez. Mell alatt hatszög alakban kövek vannak odavarrva, a cipellőmön lévő kövekkel szuperül harmonizál. Pluszpont, hogy van egy beépített, merevítős melltartó része is a ruhának. Ráadásul 2,5 hét alatt ideért, a megadott méreteim alapján készítve. Jó anyagból van és rendesen el van dolgozva, semmi rosszat nem tudnék mondani róla, egy dolgot kivéve. 

Ugyanis a ruha hastájékán valamiért van egy plusz 'betét' jellegű rész a szaténbelsőn, így bizonyos pózból egy kb 3-4 hónapos kismamának is kinézhet az ember lánya. Ami nem baj, kivéve ha nem így van :D Igyekeztem a fotókon nem láttatni, de talán az utolsó előtti képen ti is elcsíphetitek. Nagyon szép ez a ruha, de legközelebb azt hiszem nem empire fazont választok, ha alkalmi ruhát keresek. Mondjuk a promóképen szintúgy cselesen áll a hölgyemény, nem látszik hogy mennyire A-vonalú a ruha. A lényeg: korrekt cég az Msdressy, ajánlani tudom őket és köszönöm a lehetőséget, egy aranyos darabbal gazdagodott a ruhatáram. Az élethű fényviszonyok érdekében pedig kint tartottuk a fotózkodást, nem kell megijedni, eddig kutya bajom! ;)

 Ruha: Edressy.com
Cipő: kínai
Karkötő: H&M
Gyűrű: ajándék
15 megjegyzés:

 1. bevállalós, de nekem épp ezért tetszik! vigyázz magadra, akármilyen szép a ruha :)

  VálaszTörlés
 2. Csinos vagy! :) Szép a ruha:) Igaz elsőre én is csak néztem, hogy nemár hogy kint állsz a fagyban...

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm lányok,de nyugi, kb 2 perc alatt megvolt a fotózás extragyorsan :) Annyi idő alatt pedig semmi bajom sem lett, de ígérem nem fogok többet ily módon 'sokkolni' :)

  Aubree: thank you darling!

  VálaszTörlés
 4. Egy picit engem is sokkoltak a képek! :D
  Külön tetszik a cipellőd picit retrós fílingje. Anyukámnak volt hasonló darabja. :) Ez a zöld szín pedig csodásan áll neked. :)

  VálaszTörlés
 5. jajj... remélem is, hogy nem lett semmi bajod. hideg lehetett. ://
  gyönyörű ruha. :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép ez a ruha, már én is nagyon várom a sajátomat, hasonló zöldet rendeltem én is! :D

  VálaszTörlés
 7. Annyira csini vagy, és olyan jól áll, de nem vagy százas, hogy ilyen időben így kimentél :D

  VálaszTörlés
 8. Nagyon csini, és szép a színe:) én viszont már a képek láttán is fázom szinte :D

  VálaszTörlés
 9. Csatlakozom az előttem szólókhoz,hogy miért kellett ilyen cudar időben kint a fagyban fényképezni,remélem nem betegedtél meg.

  VálaszTörlés
 10. Többet nem lesz ilyen, becsszó :)

  VálaszTörlés
 11. Nagyon szép a ruha! Ezek szerint megéri belevágni, én is kaptam ajánlatot tőlük.

  VálaszTörlés