2013. február 15., péntek

MUA újdonságok 1. rész - gél állagú tusok

Sziasztok!

Majd 3 hét után végre én is kézhez kaptam a nagy -50%-os akcióban rendelt MUA csomagomat. Pár dolgot (rúzs, szemceruza) a húgom választott, a többi szépség viszont már mind az én birtokomban van. Elsőként a fantasztikus gél állagú tusokról szeretnék beszámolni nektek.


Csinos kis formában érkeznek ezek a zselés szemhéjtusok, a csúcsos alak ugyanis nem mást, mint egy mini tusecsetet rejt. Meglepő módon nincs feltüntetve sem a tégelyen, sem a honlapon hogy hány gramm anyagot tartalmaznak, de úgy érzem jó ideig ki fognak tartani azért. Két árnyalat került a birtokomba, a fekete az Underground, a barna az On The Move fantázianevet kapta. A barnáról kép alapján nem tudtam hogy ilyen csodaszép lesz, tele van arany és rejtetten lila diszkrét csillámokkal is. 2 ecsetvonással már szép egyenletes, erős színt kapunk mindkét tus esetében. A legjobb része viszont most következik: lerobbanthatatlanok! Erőteljes dörzsölés hatására sem moccannak el, erről készítettem nektek egy kis videót a bejegyzés végén. Az akció keretén belül 3 font helyett 1,5-et fizettem darabjáért, nagyon megérte a kicsivel több mint 500 Ft-ot.
MUA Gel Eyeliner Underground / On The Move
A kupakban található ecset


Swatch


Itt pedig a bizonyíték a tartósságárólTalálkoztatok már a MUA gél szemhéjtusaival?

10 megjegyzés:

 1. Én olyan mérges vagyok a MUA-ra, nem sikerült rendelnem tőlük, mert amíg vártam, hogy újratöltsék a rúzsokat addig elfogyott az a paletta, amit szerettem volna :'( pedig ahogy elkezdődött az akció, és lehetett használni az oldalt, mert persze azzal is gondok voltak...már pakolásztam is össze a kosárkámba mindent :(
  nekem sajnos nem állnak jól a tusvonalak, pedig nagyon tetszenek :)

  VálaszTörlés
 2. Nos, most megkaptam a választ a nem sokkal ezelőtti kérdésemre, hogy ez a forma mi a frászkarika :D A Rimmel polcán nézegettem, csak nem tudtam, hogy jó-e és mi az, mert az ilyenekhez nem értek, de akkor lehet legközelebb beújítok egyet :) Máris nagyon hasznos volt a poszt :)))

  VálaszTörlés
 3. Gabica & Zsuzsa: ohh,sajnálom,én is megküzdöttem értük az biztos...

  Cynthia: örülök hogy segíthettem :)

  VálaszTörlés
 4. En a szurket vettem, de nagy csalodas volt :/ Szinte semmi szine nem volt, de legalabb a tobbi jo akkor :D

  VálaszTörlés
 5. Anyám, ez aztán a tartósság :P

  VálaszTörlés
 6. Yvaine: nem is gondoltam volna, pont kezdtem pedig sajnálni is,hogy a másik két szín nem landolt a kosaramban... :O

  Aviana: ugye, hogy ugye? ;)

  VálaszTörlés
 7. Nos, boldogan írom, hogy ma voltunk bent a városban, és vettem én is egy ilyen tust, barnát :))) 3 font volt :) Sajnos alapozó nem volt, mert elfogyott, pedig kíváncsi vagyok rá. A képen látható rúzs + szájfény kombó is elég olcsó volt, de azt is elkapkodták, nem volt olyan szín, ami tetszett volna.

  Még soha nem próbáltam a MUA-t, remélem megéri :)

  VálaszTörlés
 8. Mennyire vízálló??? Nekem napközben kicsit bezsírosodik a szemhéjam, ill. nagyon érzékeny a szemem és könnyen kezd könnyezni. Az ilen strapát mennyire bírja?

  VálaszTörlés
 9. A barnát én is beszereztem, és szeretem, ma is ez van rajtam. :) Viszont én kicsit erősebb pigmentációra számítottam, teljesen olyan hatása van, mintha ceruzát használtam volna.

  VálaszTörlés
 10. Vízállónak is vízálló,szerintem szuper! :)

  VálaszTörlés