2013. március 27., szerda

A nagy csalódás

Sziasztok!

Megértük ezt is: az első MUA termék, ami totális csalódás. Persze már az elején elkövettem azt a hibát, amit online rendelésnél nem szabad kihagyni. Ugyanis nem kerestem sem tesztet, sem swatchot a MUA Brush-On Concealer Pen-ről, vagyis a korrektorról. A honlapon persze gyorsan elolvastam az első véleményt, miszerint a kommentelőnek a Radiance árnyalat túl narancssárga volt, így én a másikat, a Light-ot dobtam be a kosaramba. Bár ne tettem volna...

A csomagolásról nem tudok sok rosszat elmondani, teszi a dolgát, védi a terméket. Maga a korrektor is egy masszív fekete ceruza alakú, ecsetes tokba van zárva, ezzel sincs még semmi gond, sőt tetszetős. A bajok ezután kezdődnek, kezdve az állaggal. Túl sűrű, nehéz szépen eldolgozni, mivel már egy csavarás után bőségesen jön ki belőle a korrektor. Másik korrektorecsettel, vagy épp az ujjunkkal is szebben tudnám eldolgozni....ha nem lenne ez is nagyon sötét! Ugyanis hiába Light az árnyalat neve, egy idő után a bézses szín átvált világosbarnás-narancsosba.

Nem tudom elképzelni, hogy bárkinek is ilyen bőrszíne lehetne. Kb. olyan mint egy félresikerült önbarnító, vagyis csak ront a helyzeten. Összesen két árnyalat van a MUA ecsetes korrektorainak a tárházában, ami ismerve a lehetőségeket, nos, nem túl sok. De még ezzel is kiegyezne az ember lánya, ha lenne egy tényleg világos és mondjuk egy közepes, vagy egy sötétebb árnyalat. Ezzel a narancs színű beütéssel viszont nagyon mellényúltak a MUA-nál, mert hiába csak 2 font a termék, mehet is szinte egyből a kukába. Egy szó, mint száz: ezt a terméküket nem ajánlom!
MUA Brush-On Concealer Pen ~ Light árnyalatban
Tekerős megoldás, látszik hogy könnyen túlcsordul.
Színváltós....sajnos.


Jártatok már ti is úgy, hogy nem néztetek utána valaminek netes rendelésnél és utána jött a koppanás?

13 megjegyzés:

 1. Óóóó, nem is egyszer. Szerencsére mostanában már egyre ritkábban koppanok. :D

  VálaszTörlés
 2. Még nagy csalódás nem ért netes vásárlás után, bár a MUA szemhéjalapozóval nem vagyok kibékülve teljesen..:S

  VálaszTörlés
 3. Netes vásárlásnál még nem nagyon volt koppanás,viszont a MUA lip boom szájfény+rúzs kombója szintén egy rakás...

  VálaszTörlés
 4. Ó... ez nem hangzik túl jól. :-(

  VálaszTörlés
 5. Az első képen olyan, mintha egy megperzselt, szőrtől mentes disznó bőrét látnám. (És ez természetesen nem Rád nézve sértés, hanem az anyagra, hogy meg nem száradva is milyen megjelenést kölcsönöz..:/)
  Mostanság nagyon figyelek, hogy olyan terméket vegyek, amiről azért nagyjából jókat hallottam. De kellenek az ilyen melléfogások is, hogy tudjuk értékelni a későbbi jó termékeket! :)

  VálaszTörlés
 6. Én a mostani Essence match2cover krémkorrektorral jártam így. Ó,istenem szörnyű! Próbálunk zöld ágra vergődni,eddig sajnos csak kevés sikerrel.Képtelen vagyok eloszlatni. Igaz,hogy (csak) 800 forintba került,de el tudtam volna olyan dologra is költeni,ami tuti hogy jó.Pénzkidobás!

  VálaszTörlés
 7. Én nem rendelek neten :) De amúgy sem veszek sok sminkcuccot (most tartottam egy nagybevásárlást, és ennyi, de azt is mind a te ajánlásod alapján). :)

  VálaszTörlés
 8. Ohhh de rossz, sajnálom, hogy így jártál! Én mindig keresek a neten teszteket a termékről, amit rendelni szeretnék, mert ugye ez más mint egy bolti vásárlás, itt csak a reklám képekre hivatkozhatok, hogy jó e vagy sem.

  VálaszTörlés
 9. Ági,Gabica,Bogi, Elíz: köszi az együttérzést :*

  Réka: azt még nem próbáltam tőlük, de úgy néz ki az se túl jó :/

  Anita: igen, olvastam nálad hogy sajnos nem vált be, én a meglevő 2 db Lip Boom-omat szeretem, bár inkább a rúzs részüket preferálom.


  Andus: először megijedtem a hasonlatot látva, de szerencsére akkor nem rám, hanem a termékre értetted :D

  Csillámlány: hát igen,lehet hogy csak 800 Ft,de ha nem tudjuk használni,akkor kidobott pénz az ablakon :(

  Cini: remélem jókat sikerült venni :)

  VálaszTörlés
 10. Isten ments, hogy bántsak egy olyan aranyos lányt, mint Te! :)

  VálaszTörlés
 11. Andus, ez most olyan jól esett, köszönöm! :$ :)

  VálaszTörlés