2013. március 4., hétfő

Első körömmargarétám

Sziasztok!

A körömlakkjaim rohamos gyarapodása magával vonta azt, hogy már elég nehezen tartom fejben hogy mely lakkokkal is rendelkezem. Ezért örültem, hogy a Born Pretty Store-tól kaptam 2 darab körömmargarétát tesztelni. Rengeteg bubis fóliába be volt csomagolva, így az alapból elég masszív margarétának esélye sem volt megsérülni. (Nem úgy, mint az elsőnek, amint az Ebayről rendeltem...hiába volt olcsó, szanaszét tört és a minősége is olyan volt, ITT tudjátok megnézni) A színminták készítése után rendeltem még 10 darabot a BPS-től, alapból annyit tartalmaz egy csomag. Amint megérkezik, lesz egy hatalmas körömlakk összegzős poszt. Így később elég lesz csak a margarétákra  vagy épp arra a bejegyzésre kukkantanom és máris hamarabb kapok elő egy rég elfeledett szépséget :)


Átlátszó körömmargaréták - $ 6.15 (10 darab)
Az első swatchok :)
Sneak peek a leendő bejegyzésből


A csomag utolsó eleme pedig ez a köves fülbevaló volt, akinek a kék társát már láthattok ITT. 3.30 dollárért nagyon jó vétel, egy kő sem potyogott ki a kékből sem november óta, úgyhogy ez bizakodásra adhat okot :)


Az "AA7J61" kódot beírva -10%-kal olcsóbban vásárolhattok a Born Pretty Store oldalán, a szállítás pedig mint mindig, most is ingyenes! :)Ti használtok színminta készítéshez körömmargarétát?


11 megjegyzés:

 1. Köszi a linket! :) Meg is rendeltem magamnak a csomagot! :)

  VálaszTörlés
 2. most az egyszer nem értek veled egyet, drága Nóri, mert nekem csak ebayes körömmargarétáim vannak (három eladótól rendeltem őket, de mind a 20 körmös, a 19-est bénábbnak éreztem) és egyben vannak. valószínű a tiéd a szállítás során már bajba jutott. :/

  persze, bárhol belefuthatunk kaki kínai cuccban, de ez pont nem az a kategória, aminél szerintem megéri többet kiadni. (szerintem életemben először most érvelek a médincsájna termék mellett, jót is somolygok rajta:))

  én a körömlakkjaim nyilvántartására használom őket, h tudja, melyik milyen színű. meg, h tudjam egyáltalán, mi mindenem van. :)

  VálaszTörlés
 3. nagyon jó kis swatchok! mennyi nude lakkod van! :D

  VálaszTörlés
 4. Marias Nail: szívesen! :)

  dyna: amúgy eddig 90%-ban nekem sem volt bajom az ebay-es dolgokkal, de au eléggé szíven ütött, alapból repedezettek voltak, hiába voltak becsomagolva..szóval sajnos nem csak szállításnál sérült, hanem ilyen selejt jelleget foghattam akkor ki :/

  Lilla: ó igen, én sem gondoltam volna, amíg el nem kezdtem rendszerezni :$ :D

  VálaszTörlés
 5. Színek szerint praktikusabb a margarétázás? :) és is gondolkodom a vásárláson. :)

  VálaszTörlés
 6. M: van aki márkák,van aki színek szerint - én inkább a színek szerinti festegetés híve vagyok/lettem :)

  VálaszTörlés
 7. Én is akarok majd beszerezni :)

  VálaszTörlés
 8. Majd én is színek szerint fogom válogatni! :)

  Nóra, még az lenne a kérdésem, hogy kb mennyi idő a szállítás? :)

  VálaszTörlés
 9. Elíz: jól teszed :)
  Cini: szerintem is mutatós :)
  M: nagyon szívesen :)
  Marias Nail: 3 hét volt nekem,de volt már 2 hét és 1 hónap szállítási idő is. 3 hetet tartok reálisnak :)

  VálaszTörlés