2013. március 23., szombat

Gyógyító csomag

Sziasztok!

A keddi bölcsességfog húzásom óta nem vagyok valami jó passzban, így amikor a minap a postás csomagot hozott, eléggé feldobta a napomat :) A Born Pretty Store-tól érkezett és három extrán becsomagolt terméket tartalmazott. Ezek közül most kettőt mutatok be, a harmadik egy külön bejegyzés keretében fog szerepelni. Előre szólok, hogy annál a posztnál cukiság túladagolás lesz... ;)

A mostaniban viszont relatíve "hasznos" dolgokat mutatok be. Elsőként az iPhone tokról pár szó: műbőr, de nagyon puha és kidolgozásilag sincs kifogásom ellene. Eddig strapabíró, a varrás sem kezd felválni és tökéletesen passzol a telefonra a tok. Máshol lehet hogy olcsóbban is be lehet szerezni, de kevesebb mint 1,5 hét alatt ideért, eddig ez a rekord :) Plusz épp egy másik bloggerinánál olvastam tegnap, hogy 1500 Ft-ért rendelt telefontokot, úgyhogy a BPS se dolgozik rossz árakkal.
Nagyon tetszik a puha, puklis felszíne :)
De a legjobb belseje, olyan mintha tükör lenne. Vészhelyzetben tok le és már sminkelhetünk is :D

A karkötőszettet már egy ideje figyeltem az oldalon, de csak a legutóbbi tesztelési alkalomnál éltem a lehetőséggel. Örülök, hogy a kicsikék most már engem boldogítanak, viszont sajnos linket nem tudok mellékelni hozzájuk. Ugyanis pár nappal a rendelés leadása után érkezett az e-mail, hogy ez a típusú karkötőszett nem lesz elérhető a BPS további kínálatában. Ezt tényleg sajnálom, mert nagyon szépek és amint jobban leszek, outfit poszt részeként is bemutatom őket. A többi karkötőt ITT tekinthetitek meg, már 1.55 dollártól találhatunk szép darabokat.

Részletek

A szállítás mint mindig, most is ingyenes és ha rendelni szeretnétek, akkor feltétlenül használjátok az "AA7J61" kódot, mert így -10% kedvezményhez juthattok a blog által! :)


7 megjegyzés:

 1. Nagyon tuti a mobiltok belseje, persze kívülről is szép :)

  VálaszTörlés
 2. Ó annak a vastag karperecnek gyönyörű a mintája!

  VálaszTörlés
 3. Nekem is elég alap telefontokom van, habár rózsaszín, és gumi. Még anno Svédiában vettem :) Meg van egy nyuszifülesem is Rómából, habár az kicsit gagyi minőségre.

  A karkötők pedig mutatósak :)

  VálaszTörlés
 4. De szép mindkettő szerzemény ^^

  VálaszTörlés
 5. Nagyon tetszik a telefontok és a karkötőszett is! Mielőbbi jobbulást kívánok, én egyelőre belegondolni se merek, rám ősszel vár a bölcsességek kihúzása.. :$

  VálaszTörlés
 6. Réka: engem is először a belseje ragadott meg ;)

  Anikó: szerintem is :)

  Cini: sokat gondolkoztam vicces, akár nyuszifülesen is,de fő a komolyság ;) :D

  Elíz: köszönöm :)

  Kori: köszönöm szépen, neked pedig jó felkészülést addig lelkiekben! így lassan egy héttel utána már egész jól vagyok :)

  Ági: köszi! :)

  VálaszTörlés