2013. március 20., szerda

Hogyan tárolom az ékszereimet? 1. rész - gyűrűk

Sziasztok!

Az Instagramos bejegyzésben már belenézhettetek az ékszereim és azok tárolásának egy részébe. A mai nappal pedig egy új minisorozatot indítok, amelyben megmutatom én hogyan tárolom tárolom azokat a szépségeket, amikkel rendelkezem. Elsőként a gyűrűk vannak porondon.

Bevallom, túl sokkal nem rendelkezem, mert a kedvenc 2-3 gyűrűmön kívül a többit igen ritkán használom. Ezen szokásomon azonban már elkezdtem változtatni akkor, amikor beszereztem egy kis dobozkát a Rossmannból. Ugyanis addig egy kör alakú edénykében voltak, ahol kevésbé volt átlátható a felhozatal.

Ebben a kis dobozkában azonban vannak elválasztófalak, így 9 gyűrűnk gond nélkül elkülönül egymástól. Könnyen fabrikálhatunk mi magunk is hasonlót vastag kartonlapokból, így a már meglévő dobozunkat szeparálhatjuk. A másik gyűrűtartóm pedig egy cica, őt még Kirától nyertem, a MacskásTárgyak blog írójától 2 éve :) Amellett hogy díszít és cuki, még hasznos is.

Gyűrűtárolási eszközeim
  Masnis doboz a Rossmannból 149 Ft-ért
 Mágnesesen záródik
Felemelve a fedelét bekukkanthatunk...
 ....a pöttyös belsőhöz és a gyűrűkhöz!
 Gyűrűtartó cica
És kedves kis pofija :)


Ti hogyan tároljátok a gyűrűket? Tetszik ez az új sorozat? :)

14 megjegyzés:

 1. Az a doboz nagyon tetszik. Nekem is hasonló van, bár az handmade. Egy parfümös dobozt osztottam így fel, de nem ennyire aranyos.
  A macska is jó ötlet!

  Jó ez a sorozat. Hátha megvilágosodom. A nyakláncokra leszek majd nagyon kíváncsi. :)

  VálaszTörlés
 2. Hát igen, az a dobozka..:) A cica is cuki, nem is láttam még :o :) Várom a többi részt! ;)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon aranyos tartók, hasonló cicám nekem is van, csak gyűrűm nincs sok, amit rátehetnék :)

  VálaszTörlés
 4. Ez a dobozka nagyon édes, ennyi pénzért meg ingyen volt... :)
  Én egy Zserbó cukrászdás bonbonos dobozban tartom, ez ilyen hosszúkás fajta, lila selyemszalaggal lehet kihúzni a tokjából és belül kis rekeszek vannak. Mondjuk van kb 30 gyűrűm, az mind bele is fér, pedig van olyan is, ami hatalmas méretű, úgyhogy imádom. Meg sem lehet mondani róla, hogy valaha csoki volt benne, csak az illatán érződik :)

  VálaszTörlés
 5. Egy ezüstcipellő kinézetű gyűrűtartóm van, amely vízszintesen ki van párnázva és oda tudom 2 vízszintes párnahenger közé berakosgatni a gyűrűimet. És még meg is vagyok nyugodva, hogy ilyen puha, párnázott helyen tudják kipihenni a napi fáradalmakat :DDD
  Nem hiszem el, hogy ilyen olcsón szerezted ezt a Rossmann-os dobozkát, nagyon jó vétel volt!
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 6. Cuki az a doboz! :)
  Amúgy én nem tárolom különösebben a gyűrűimet, mert valahogy nem tudom elviselni őket magamon, így nincs is sok. Ami meg van, azt nem hordom :)

  Majd a fülbevalókra leszek kíváncsi, mert nálam az a nagy katyvasz :D

  VálaszTörlés
 7. Ez a dobozka nagyon cuki! :) Régen én is ilyen cicán tartottam a gyűrűimet, de most egy osztott ékszertároló rekeszben (ebayről)tartom elzárva őket. :)

  VálaszTörlés
 8. De jó kis dobozka! :)
  Mondjuk én gyűrűt egyáltalán nem hordok, viszont a fülbijeim, nyakláncaim, karkötőim és karpereceimnek még 6 ilyen is kevés lenne! :D
  Pedig nagyon cuki! :)))

  VálaszTörlés
 9. Nem is ez az első :-)

  http://alanora.blogspot.hu/2012/03/fulbevalo-tarolas-egyszeruen.html

  Bocsi, csak utánajártam, mert emlékeztem, hogy anno a Te bejegyzésed adott ötletet az enyémhez. A doboz amúgy übercuki :-)

  VálaszTörlés
 10. Katy: hát igen, lebuktam :)) Na jó, nem is, mert azóta már a fülbevalókat is máshogy tárolom és most a sorozat keretében minden ékszertípus tárolását bemutatom majd ;)

  köszi lányok a válaszokat, jó tippeket adtatok ti is! :)

  VálaszTörlés
 11. Nagyon praktikus ez a tároló, példát kellene vennem rólad, mert én egy nagy dobozban (ömlesztve) tartom a gyűrűimet, aztán reggelenként épp azt nem találom soha, amelyiket keresem.:D

  VálaszTörlés
 12. nagyon aranyos az a doboooooz! :))

  VálaszTörlés