2013. március 13., szerda

MUA Heaven & Earth paletta

Sziasztok!

Többen érdeklődtetek a "Mi van a táskámban?" bejegyzésnél az ott látott palettáról. Nem másról van szó, mint a MUA Heaven and Earth szemhéjpúder palettájáról, amit szintúgy online rendeltem a MUA webáruházából. 4 fontért cserébe 12 földszínt kapunk, a sötét sárszíntől kezdve a halvány tojásszínig minden megtalálható. A hétköznapokban mostanában  ezt szeretem leginkább használni, mert nem túl feltűnő, de ha úgy esik, izgalmasabb kombinációt is kinyerhetünk belőle. 

Csillámot egyik szín sem tartalmaz, de egy sötétbarna árnyalat kivételével mindegyik fényes. Ez van akinek jó hír, van akinek kevésbé, szerintem felkenve nagyon szépen összhangot alkotnak és nem az extra fényesség, ami jellemző. A pigmentáció változó, ahogyan azt a swatchokon is láthatjátok majd. Amire viszont felhívnám a figyelmet, hogy tartósságilag nem top kategóriás, bár ennyi pénzért, én azt mondom hogy bőven megéri. 

Ha egy kis korrekcióra szorulunk a nap folyamán, bármikor elővehetjük a táskából, ugyanis nem az a magától szétnyíló fajta. Enyhén porzik, de a legyezőecsettel egy-egy söprés és már nincsenek is ott a kis porszemek. Nem csak a mindennapokban használom, hanem a blogon is láthattátok már két sminknél, az egyik a Bellás, a másik pedig a Katy Perry inspirálta make up. Legközelebb azt hiszem kizárólag a sötétebb árnyalatokat próbálom ki, kíváncsi vagyok mi sül majd ki belőle! :)
Makeup Academy Heaven and Earth Paletta
A szokásos, egész jól használható dupla végű applikátorral van felszerelve ez a darab is.
Kicsit közelebbről
Swatch 1.
Swatch 2.


Hogyan viszonyultok a földszínű palettákhoz?

7 megjegyzés:

 1. Hmm, nem is rossz, majd lehet beszerzem nemsokára :)

  VálaszTörlés
 2. nagyon megfogott ez a paletta. természetes. egy találomra választott szín belőle, és egy tusvonal,és szinte kész is a smink :)

  www.beautyandfashion-makeup.blogspot.com

  VálaszTörlés
 3. szép kis paletta ez is a muától, én csak azért nem rendeltem meg, mert az undressed is barna színekben pompázik, és nem akartam két natúr palettát

  VálaszTörlés
 4. Eddig sose fogott meg ez a paletta, most sem igazán, viszont a te swatchaid sokkal meggyőzőbbek, mint amiket láttam :)

  VálaszTörlés
 5. Igen, akkor érdemes beruházni hasonlóra, ha még nincs nagyon natúr palettánk vagy kell egy olcsóbb, cipelhető darab. Arra viszont tökéletes:)

  VálaszTörlés