2013. április 3., szerda

A legcukibb szájfény

Sziasztok!

Elérkeztünk a blogos pályafutásom legaranyosabb posztjához, amiben egy szájfényt fogok megmutatni nektek. A Born Pretty Store-tól kapott csomagomban lapult meg harmadikként és egyből belopta magát a szívembe. 6 színben elérhető, hozzám a Friday Pomegranate vándorolt, amit persze nem csak pénteken használok :) A nevével ellentétben sem az ízén, sem az illatán nem éreztem a gránátalmát, ez inkább csak egy fantázianév és a mutatós külsőnek szól.

Enyhén ragadós, de meglepően tartós, kb 2 óráig bírja, utána már igényli az újrakenést. Mivel egy kellemes rózsaszínes, halvány mályvás árnyalat, ezért nem nehéz tükör nélkül is megigazítani. Elég picurka, mindössze 5 cm és 18 grammot nyom, de minél kisebb, annál cukibb :) Tökéletes ajándék akár magunknak, akár barátnőnek, családtagnak. 

Apropó, családtagok! Megtaláltam a körömlakk verziójukat is ezeknek a szájfényeknek, amik vízalapúak, így ha kislány van a családban, akkor IDE kattintva megnézhetitek a gyerekbarát körömlakkfelhozatalt. A cukiság ott is garantált és gyereknap úgyis mindjárt itt van! :)A kupakot letekerve megtaláljuk a pinduri applikátort.
A cukiság alján pedig a fantázianévvel találkozunk.
Swatch
Nagyon klassz kis szájfény a hétköznapokra .
Ha kedvet kaptatok a rendeléshez akár a szájfény, akár a víz alapú körömlakkok esetén, akkor használjátok az "AA7J61" kódot, így az ingyenes szállítás mellé még -10% kedvezmény is jár! :)


9 megjegyzés:

 1. nagyon szuper :) kicsit groteszk,hogy leveheto a feje :D

  VálaszTörlés
 2. cuki, csak erőteljes tony moly koppintás :/

  VálaszTörlés
 3. Ági: valahogy pedig sajnos használni is kell :D

  Maria,Réka,Tipegő Zombi: ugye? :))

  dyna: most utána gugliztam és tudtam hogy copycat, de nem gondoltam hogy ennyire :O egy olcsóbb verziónak megfelel :)

  VálaszTörlés
 4. Aranyos, csak kár, hogy nem használok szájfényt, mert a rúzsokkal vagyok meglőve :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon baba ez a szájfény :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés