2013. április 20., szombat

Sorsolás és egy kis meglepetés

Sziasztok!

Tegnap véget ért a mini nyereményjáték, ma pedig összesítettem és Fortunára bíztalak titeket. Sajnos csak egy jelentkező vághat neki a tavasznak erősebb körmökkel, de aggodalomra semmi ok, hoztam egy másik meglepit is. Amíg viszont kiderül, hogy mi az, nézzük meg, hogy ki nyerte a körömerősítő lakkduót!


A sorsoláshoz a ClassTools.net alkalmazását vettem igénybe. A szerencsés nyertes pedig nem más, mint 

Demeter Vivien! 

Kedves Vivi, kérlek egy e-mailt az alanora@mailbox.hu címre a részletekkel kapcsolatban :)


Aki ez alkalommal nem nyert, ne keseredjen el, mert egy olyan lehetőségre hívom fel most a figyelmeteket, ami igazán nem mindennapi! :) A jó idő megérkezett, tavaszból szinte már nyárba ugrottunk át és ez a megújulás vágyát is magával hozza. Mindenkiben ott van a kíváncsiság, hogy vajon egy profi csapat mit tudna kihozni belőle, egy új frizura vagy egy smink teljesen új karaktert adhat nekünk - hát még a ruhák!

Szegeden nem is olyan rég egy kezdeményezés látott napvilágot, méghozzá az Átváltoztatjuk Team Szeged szervezésében. Különböző csomagajánlataikkal akár szeretteinket, akár magunkat ajándékozzuk meg, a nagy átváltozás garantált. Most azonban a Facebookon két helyen is esélyetek van megnyerni 1-1 átváltoztatást! Az első játékban mindössze szavazni kell az általad leglátványosabbnak tartott átváltoztatásra ITT

S hogy miket tartalmaz a nyereménycsomag?

* hajszín és formaváltás
* smink és tanácsadás
* ruhaválogatás stylisttal
* 2 ruha ajándékbaA másik játék során egy jelentkező e-mailt kell küldeni az erikaszepsegszalon@gmail.com címre, amiben 1-2 fotót csatolsz magadról. Mivel több nyertes is lesz, ezért a nyílt nap keretében történő átváltoztatásra még hatékonyabban fel tudnak készülni a csapat tagjai a képek segítségével. Itt bónusz esély is szerezhető, ha az FB oldalukon levő csomagajánlatokat megosztjátok.


Szerintem szuper ötlet, ezért is gondoltam hogy megosztom veletek ezeket a játéklehetőségeket! Nem csak szegedi, ill. környékbeli lányoknak, nőknek ajánlanám a részvételt, hanem bárkinek. Hiszen ilyen ajánlat nem jön mindig szembe velünk :) Bővebben ezen a linken tájékozódhattok a játékokról.

Adtok egy esélyt magatoknak a megújulásra? :)

1 megjegyzés: