2013. április 28., vasárnap

The Lucky One

Sziasztok! 

A közelmúltban rám mosolygott a szerencse és csodás dolgokat nyertem Luchessa blogján. Két KIKO termékkel és egy Golden Rose körömlakkal lettem gazdagabb. Természetesen azonnal felkentem mindhármukat, nagyon kíváncsi voltam. Egy cuki képeslapot is mellékelt a kedves bloggerina, amiről nem készítettem fotót, de instagramon már találkozhattak vele a szemfülesebbek :) 

A KIKO 641 Strawberry Pink körömlakk a Sugar Mat családba tartozik, ami a most oly népszerű liquid sand hatást hivatott elérni. Én bevallom annyira nem voltam odáig meg vissza ezért a furcsán érdesre száradó formuláért, de...végül engem is lenyűgözött! Egész nap a körmeimet simogattam, olyan furcsán klassz ez az a felület :) Extragyorsan szárad, ezért én két réteget is felkentem és már harmadik napja lerobbanthatatlan a körmömről.

A Golden Rose 07-es lakkja egészen más eset. Gyönyörű krémes-fényesre szárad, de a lentebb látható színt csak három réteg után érhetjük el. Viszont ez az első körömlakkom, amivel álom festeni. Nagyon jó az ecset kialakítása és szerencsére a gyors száradási idő miatt annyira nem bántam a három réteget. Fedőlakk nélkül szintúgy minimálisan kopott, úgyhogy azt hiszem ez a korallos-pinkes-neonos árnyalat a nyár slágere lesz nálam :)

Golden Rose 07 / KIKO Ultra Glossy Stylo / KIKO 641 Strawberry Pink (Sugar Mat)

Az Ultra Glossy Stylo rúzs a KIKO-tól a 816 Pearly Hot Pink árnyalatban érkezett hozzám. Amikor a swatchot készítettem, az állagból ítélve leginkább az ajakbalzsamhoz tudtam volna hasonlítani. Pigmentáltság esetében sem számítottam olyan erősségre, azonban amikor a számra kentem, tényleg olyan színt kaptam, mint amilyen a rúzs kívülről. Nem szárítja a számat és a "glossy" mivoltából adódóan szép fényt is kölcsönöz neki :)

KIKO Ultra Glossy Stylo rúzs 816 Pearly Hot Pink árnyalatban
SwatchA címadó szám pedig Taylor Swift-től a The Lucky One. Maga a hölgyemény nem a kedvencem, de mostanában az új, Red c. albumát sokat hallgatom és stílszerűnek éreztem beszúrni ezt a számot :) Köszönöm a sok szépséget Luchessának, remélem egyszer hozzánk is elér a KIKO. Ugyanis képzeljétek, Ausztriában, egész pontosan Bécsben április 13-án megnyitott az első KIKO üzlet! Úgyhogy egyre elérhetőbbek lesznek számunkra is a KIKO szépségei, jippí! :)

13 megjegyzés:

 1. Ez a rúzs és smink szuperül áll neked!

  VálaszTörlés
 2. Jaaaaj nem szeretem a kiko cuccokat:-(
  Itt szinte meg sem nézem a termékeket amikor kijönnek.lakkokat sem. Van pár lakkom mind egy eurós termékek többet nem adnék értük:-D

  VálaszTörlés
 3. Anita: köszönöm! :)

  Ági: hogyhogy? :O nekem csak 1 lakkom és egy rúzsom van tőlük (meg anno húgomnak is vettem szintúgy 1-et,1-et), de semmi bajom nem volt velük,sőt...!

  VálaszTörlés
 4. Mindig nyersz vmit, már meg sem lepődöm! ;)
  Nagyon jól áll a KIKO rúzs!!

  VálaszTörlés
 5. Gratula :]
  A kiko lakk nagyon tetszetős

  VálaszTörlés
 6. Aww great pics. The lipstick seems to look fab on you. Very fresh & moisturizing :)
  And even the combination of the two polishes goes well together. Happy youre enjoying the goodies ;)
  XoXo
  Luchessa

  VálaszTörlés
 7. A bal oldali lakk és a rúzs nagyon tetszik!

  VálaszTörlés
 8. mesések a lakkok, főleg a KIKO :)
  nem is tudtam, hogy Ausztriában is van üzletük. remélem hamarosan még egy kicsit köelebb jönnek a határhoz :D

  VálaszTörlés
 9. Gratulálok a nyereményeidhez, a rúzs és a GR lakk nagyon tetszenek, a másik lakkot annyira nem tudom hova tenni :)

  VálaszTörlés
 10. A Golden Rose álomszép nyári pink, csodás!

  VálaszTörlés
 11. M: nemrég nyitották :)

  Luchessa: thanks again :)

  VálaszTörlés