2013. május 23., csütörtök

3 az 1-ben körmös kihívás

Sziasztok!

Végre én is kipipálhatom a képzeletbeli listámon Elíz 3 az 1-ben kihívását. Már az elején megtetszett az ötlet, de mindig csak halogattam, halogattam... Aztán egy nap, az ötlet gazdájának jelenlétében (igen ám, Elíz barátnőmről van szó ;)) kisorsoltam azt a 3 lakkot, amik részt vesznek a megvalósításban. A háromból kettő nagyon hasonló lett, amit picit bántam, mert szívesen kipróbáltam volna mindenféle extrém színt is...no de majd legközelebb!

Az alap elképzelésem az volt, hogy a mutatóujjam körmének kivételével mindegyiket kifestem az Essence Nude Glam-mel  majd 1-1 pöttyöt teszek a közepükre a Golden Rose-ból és egy hajtű segítségével gyorsan absztrakt mintát alkotok. A mutatóujjamnál fordítva volt, az alap a rózsás Wibo lakk volt, majd az Essence-ből raktam egy pöttynyit és kavargattam. Nem lett annyira látványos lakkozás, legközelebb igyekszem jobban húzni...de addig nézzétek meg a képeket :)Húzott lakkokTi részt vettetek már Elíz kihívásában?

13 megjegyzés:

 1. Jajj de szép lett! :) Ezt ki fogom majd próbálni én is egyszer!

  VálaszTörlés
 2. Szép!
  Igen, részt vettem az első, Elíz által kitalált kihíváson! Viszont az új, "Lakkozás határok nélkül" projektjét már nem biztos hogy bemerem vállalni:D

  VálaszTörlés
 3. De jó lett :) Igen, a 3 az egyben kihívást én is teljesítettem és már ötleteim vannak az újabb kihívásra ^^

  VálaszTörlés
 4. köszi lányok! :) én annyira nem voltam megelégedve vele, de örülök hogy nektek tetszik! :)

  B Nixon: pedig szerintem vállald csak be, nagyon jó móka lesz! :)

  Réka: kíváncsian várom :))

  VálaszTörlés
 5. Hű, de gyönyörű lett, ezt a márványos technikát még nem próbáltam, pedig már régóta nézegetem és tervezgetem. A kihívást pedig megyek is és gyorsan megnézem magamnak!:)

  VálaszTörlés
 6. Gyönyörűségesenmeseszép! Ez egy szó! Direkt erre az alkalomra találtam ki! :D

  VálaszTörlés
 7. hűű ez aztán a szépség, nagyon jól sikerült :)

  VálaszTörlés