2013. május 18., szombat

A kedvenc új ecsetkészletem

Sziasztok!

A beauty swap során került hozzám a Models Own utazó ecsetkészlete, amit az első pillanattól imádok! Kicsit kisebbek a normál ecsetekhez képest, viszont szerintem így jobban kézre is állnak. Az ecsetek szőre szintetikus anyagból készült, de nagyon puhák! Ezalatt a közel két hónap alatt kitapasztaltam, hogy mosáskor nem hullott ki egy szál sem és a ragasztás is sokkal jobb minőségű, mint az ebay-es társainak. 

Pedig ez sem sokkal drágább, az 5 db ecset a hivatalos honlapon 10 fontba, ASOS-on pedig ingyen szállítással 13.26 euróba kerül. Egy műanyag, zárható tokban érkeznek, ami később is hasznosítható, akár utazás során is. A színe miatt igen könnyen észrevehető, nem kell könyékig belebújnunk a táskánkba :) Kezdő ecsethasználók számára is ideális, ugyanis mindegyik ecsetet feliratozva van. 


A legnagyobb egy duci, tömött púderecset, amit én kicsit kicsinek találok púderezésre, viszont a pirosítót felvinni már annál jobb vele. Iszonyatosan selymes a tapintása :) Tőle jobbra egy szemhéjárnyaló ecsetet láthattok, nagyon szuperül össze lehet mosni vele kettő vagy akár több színt. 

Mellette a ferdevégű ecset található meg, mostanában minden reggel ezzel húzom ki a felső szempillasoromat - hol szemhéjpúderrel, hol géles tussal. A színek felvitelére a 4. ecsetet szoktam használni, szépen tapadnak rá, nem peregnek le. Legvégül az ajakecset maradt, ezt akkor próbáltam ki, amikor nagyon figyeltem a kontúrra és a szín intenzitására - hiszen egy vörös rúzsnál egyik sem mindegy :)


Kis puhaság :)

Én nagyon megszerettem őket, ár-érték arányban a maguk nemében tökéletesek :)

7 megjegyzés:

 1. hmm kecsegtető, éppen új ecseteket készülök beszerezni, köszi a tippet! :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem is megvan ez az ecsetkészlet és nagyon szeretem :)

  VálaszTörlés
 3. Tök jó hogy ilyen élénk színe van, olyan vidám. :D

  VálaszTörlés
 4. Odil: nagyon szívesen, örömömre szolgál ha segíthetek! :)

  Réka: ugye milyen jó kis ecsetkészlet? :)

  Kriszta: tuti nyári darab ;)

  VálaszTörlés
 5. Ezek nagyon szépek! Már a színűk alapján tetszenek. :)

  VálaszTörlés
 6. Jaj ez nagyon szép. Ezeket néztem én is ♥

  VálaszTörlés
 7. Jól hangzik, már csak pénz, türelem kéne hozzá. :D Ma vettem meg az első ecsetemet az Essence-től, meglátjuk beválik-e. Ha igen, jöhet a többi. Ma úgy tűnik egy rugóra járt az agyunk az ecsetekkel kapcsolatosan. Igaz, hogy régebben vehetted, mint én...De ez az egybeesés olyan vicces! :D

  VálaszTörlés