2013. május 14., kedd

Csillagdíszes körmök

Sziasztok!

A közelmúltban a látványosabb, de gyorsan elkészíthető manikűrök felé kezdtem el orientálódni. Ennek köszönhetően a legutóbbi Born Pretty Store-os tesztcsomagomban helyett kapott egy körömdíszítő tárcsa és egy díszítő készlet. A készlet ragasztóból, viasz alapú ceruzából és egy háromszög alapú tálkából áll. Ezzel a hármassal már gyerekjáték körmeinket díszíteni :)

A ceruza egy nagyon hasznos találmány, ugyanis legtöbbször a mikroszkopikus méretű köveket és egyebeket elég nehéz a körömre imádkozni. Erre azonban mivel viaszos, a dísz könnyen ráragad és máris felapplikálhatjuk az előzőleg ragasztóval odapöttyintett helyére. Számomra ez annyiban volt újdonság, hogy eddig csak egy réteg átlátszó lakkba ragasztottam a díszeket.

Természetesen csodát ez sem művelt, a csillag sajnos elég hamar megadta magát, bár gondolom ez annak a sajátossága, hogy nem fekszik fel szépen a körömre. Viszont a kis kerekek nagyon a szívemhez nőttek és a fedőlakkal fixálva egész tartósak voltak 2 napig. A Manhattan lakk pedig gyönyörű szép, de iszonyat lassan szárad...úgyhogy már kicsit bánom, hogy Glamour napokon erre ruháztam be.

A végeredményről készült képeket lentebb tekinthetitek meg :)

A fenti kóddal -10%-al olcsóbban ti is megrendelhetitek ezeket a kellékeket,
 a szállítás mint mindig, most is ingyenes :)

17 megjegyzés:

 1. hűű nagyon szép lett, és ez a Manhattan-es lakk gyönyörűű *.* :)

  VálaszTörlés
 2. Gorgeous!
  Have you seen my new confetti nails?

  http://shoptravelfood.blogspot.hu/2013/05/confetti-nails.html

  VálaszTörlés
 3. Csodás lett! Ha kék lenne az alap, egy laza tengeri úszkálást kinéztem volna belőle a csillag miatt! :D :D :D

  VálaszTörlés
 4. Eszméletlen jó lett ez a mani! :)

  VálaszTörlés
 5. Jóféle lett, se nem kevés, se nem túl sok! :) A tárcsában először azt hittem úgy vannak elrendezve a cuccok, hogy körmök szerint, mert úgy látszott, hogy úgy különülnek el. Na mondom, akkor mire ezt felraktad a körmeidre ilyen eloszlatásban/formában már eleged volt...:D

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép lett ! :)
  Én ha kilakkozom a körmöm, szinte 2-3 naponta festhetem ki újra, mert a végén mindig hamar lejön a lakk. Van valami, amivel ezt elkerülhetem?

  VálaszTörlés
 7. Tényleg nagyon szép:) mondjuk en ugyanilyen (lehet,hogy csak hasonló) tarcsat 1,65$ rendeltem unokatesomnak ebayrol..:)

  www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

  VálaszTörlés