2013. május 27., hétfő

NYC lakkok újratöltve

Sziasztok!

A múlt héten több bloggerinával egyetemben hozzám is két New York Color lakk érkezett a Coty Hungary Kft. jóvoltából tesztelésre. Kíváncsi voltam, hogy az új lakkok mennyiben különböznek a régiektől, így lelkesen próba alá vetettem őket. A színek random érkeztek és bevallom tőlem mindkettő elég távol állt, legalábbis a zöldes. Engem arra a fajta zöldre emlékeztet, amit én csak ufó-zöldnek hívok :D

Első körben amit észrevettem az az volt, hogy a kéknek egy rétegben is tökéletes a fedése, zöld társának viszont bizony kell a kettő réteg. A színpróba után az az ötletem támadt, hogy valamiképp össze kéne passzintani őket. A fejemben meg is született egy kacskaringó vonalas, pöttyös minta és amikor megvalósítottam, kicsit utó-húsvéti érzésem lett tőle...

Ahhoz képest hogy elsőre mennyire felemás érzésem volt a zölddel kapcsolatban, később beláttam hogy egy egyszerűbb manikűrt elég jól feldobhat. 10 napos tartósságot ígér mindkét lakk - ezt még nem volt alkalmam tesztelni, de azt bátran leírhatom hogy 5 napig garantáltan a helyükön maradnak. Ami elég szép eredmény, tekintve hogy még gyorsan is, 10-15 perc alatt megszáradnak.

Az állaga elsőre fura, mert kicsit bővebben veszi fel a lakkot az ecset, de nem volt vele probléma a felvitel során. Viszont a lemosás...soha, de soha ne kenjétek fel a kéket alaplakk nélkül! Lemosáskor láttam meg, hogy elég csúnyán befogta a körmeit és a körömágybőrömet, úgy néztem ki mint Mystique az X-menből. Sajnos egyéb szupererő nem járt a kék színem mellé... Úgyhogy figyelem, ti ne járjatok így! :)

NYC 015 Fresh Blue | 011 Anise Green
A NYC Hungary Facebook oldalán pedig egy 5 héten tartó játék folyik, ahol a tét nem kisebb, mint az új 40 lakkból álló csomag megnyerésének lehetősége. Remélem ti is indultatok már rajta, nem lehet kihagyni! :)

7 megjegyzés: