2013. május 29., szerda

Szájceruza a Born Pretty Store-tól

Sziasztok!

A múltkor kapott BPS csomagomban egy ajakkontúr ceruza is lapult. Ígéretesnek tűnt a képek és a leírás alapján, többek között ezért esett a választásom az 1-es árnyalatra. Tavaly már írtam bejegyzést szájceruzákról, de ha visszanézitek, ilyen színűvel épp nem találkozhattatok. Ez a hússzínű ceruza azonban sokban különbözik a L'Oreál-tól.

Nem tekerős megoldású, azaz faragni kell, de ami kicsit nehézkessé teszi ezt a műveletet, az a ceruza állaga. Ugyanis mint ahogy a képeken láthatjátok, puhább, ebből kifolyólag pedig nehéz vele precíznek lenni. Ezt még egy ajakecsettel ki lehet küszöbölni, viszont a szárító hatását sajnos nem. Míg a másikkal vígan színezhettem be az egész ajkamat, ezt max tényleg kontúrként lehet csak használni.

A sok negatívum mellett egy ellenpólus azért megtalálható, méghozzá a tartóssága. Tehát ahogy a honlapon is fel van tüntetve, tényleg brutál tartós - vízzel és erős dörzsöléssel is csak az intenzitásából vesztett. Szerintem ez nem tartozik a legjobb termékeik közé, de ha bármi mást vásárolnátok a Born Pretty Store-tól, akkor bátran használjátok a szokásos kódot, amit lent megtaláltok :)

Víz + erős dörzsölés után
Önmagában nem ajánlott, szépen kihozza a száraz részeket...

4 megjegyzés: