2013. június 10., hétfő

Nyerj Gerovital Plant hajápolási csomagot!

Sziasztok!

Június második hetét a Farmec jóvoltából nem mással, mint egy Gerovital Plant nyereményjátékkal kezdjük! Semmi különleges feltétel nincs, mindössze egy kérdésre kell helyesen válaszolnotok, amit a kép alatt található szövegben könnyedén megtalálhattok :)

"Nyáron hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a meleg levegő a napsugárzás hajunkat sem kíméli. A káros környezeti hatásoknak köszönhetően hajunk gyakran hullani kezd, esetleg fénytelenné, töredezetté vagy egyszerűen élettelenné válik.

A hajkárosodást azonban egy alapos regenerációs kúrával könnyedén visszafordíthatjuk, hogy hajunk ismét dús, fényes és életteli legyen. A Gerovital Plant Treatment Ápoló pakolás megviselt hajra  intenzíven táplálja a hajszálakat, helyreállítja azok sérüléseit, így a haj gyorsan visszanyeri rugalmasságát, vitalitását és kezelhetőségét.

Védd a hajad! A  Gerovital Plant Treatment Hővédő, Hidratáló Szérum szintén segít felvenni a harcot a káros környezeti hatásokkal szemben: megelőzi a haj károsodását. Alacsony hővezetésű filmréteggel vonja be a hajszálakat, védelmet nyújtva a hőhatások és az UV sugárzás ellen. A szérum kreatin és D-panthenollal táplálja és hidratálja a hajszálakat, hogy azok élettel teli tartással ragyogjanak akár a tűző napfényben is."A fenti termékek megnyeréséhez nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolni a feltett kérdésre június 10-től  július 7-ig!


a Rafflecopter giveaway

6 megjegyzés: