2013. június 7., péntek

Sigma ecsetek

Sziasztok!

Nemrég legnagyobb örömömre megkeresett a Sigma. Mivel megtetszett nekik a blogom, ezért az együttműködési programuk révén kaptam kettő ecsetet. Az biztos, hogy az ecsetmennyország egy szelete került így hozzám. Villámgyorsan, kevesebb mint egy hét alatt megérkeztek Amerikából egy csini kis dobozban. A mellékelt képeslapot is nagyra értékeltem, személyre szabottan nekem írták :)

Mind az alapozóecset, mind a korrektorecset extra mód tömött és pihe-puha, úgy érzem megérik a hype-ot ami körülöttük zajlik blogger körökben. Őszintén szólva alapozóecsetet eddig nem nagyon használtam, jobb szeretem ujjal eldolgozni akár az alapozót, akár a BB krémet. Viszont a korrektor ecset nagyon jól jött, leváltotta az eddigit és az érzékeny szemkörnyéki területen szuperül bevált.

Bevallom, túl hosszú körmondatokat nem tudok írni erről a két ecsetről. Nagyon örülök hogy mostantól ők is a gyűjteményembe tartoznak és jó szívvel ajánlom a Sigmát. Képekkel meg is mutatom milyen kis cukik :)


F80 Alapozóecset : FLAT KABUKI
P80 Korrektorecset : PRECISION FLAT
Találkoztatok már a Sigma ecseteivel?

6 megjegyzés:

 1. OMG, de szépek! *-* Ez az alapozóecset az álmom már mióta... szerencsés vagy :D Én gondolkodtam, hogy esetleg jelentkezek erre a programra, de aztán a kételkedés és az önbizalomhiány miatt meggondoltam magam... xd

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó ecseteket kaptál!Én nagyon szeretem a Sigmát!Használd őket egészséggel:)

  VálaszTörlés
 3. áááá, a két legjobb ecsetet kaptad !!! :) (pont ezekkel szemezek) ;)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szuperűl néznek ki, tökre tetszenek. :)

  VálaszTörlés
 5. De cuki, megkaptad a nagyot és a kicsit, kis család :-)

  VálaszTörlés