2013. július 21., vasárnap

Hová tűntem?

Sziasztok!

A mai poszt azért született meg, mert egyre többen érdeklődtök felőlem akár e-mailben, akár ask.fm-en. Az első amit leszögeznék: élek és virulok, köszönöm nagyon jól vagyok! :) Mindig igyekeztem megtartani a blog és a privát életem közti egyensúlyt, de az utóbbi 2-3 hónapban nagy változásokon mentem keresztül.

Az első az volt, hogy munkába álltam és azóta is egy szuper csapat része vagyok. Értelemszerűen smink vagy termékfotózás így már csak hétvégente lett megoldható, mert egy átlagos napon fél 7 körül érek haza. Aztán a következő változás az lett, hogy véget vetettem a sokéves kapcsolatomnak.

Ekkor még azt hittem, hogy sokkal több időm lesz a blogra, azonban a virtuális dolgok helyett a valós életemre kezdtem el koncentrálni. Itt a nyár és a jó idő, vétek lenne a négy fal között lenni és azt a kevés szabadidőmet nem azokkal tölteni, akik számítanak: a barátokkal és a családdal.

Ezután belépett a szerelem is az életembe és így teljes bizonyosság nyert az, hogy fontos a blog is, de az még fontosabb hogy én boldog legyek. Eszemben sincs bezárni a blogot vagy bármi ilyesmi, de napi 8-9 óra munka és sok program mellett picit nehezebb kreatívan írni a sminkes dolgokról.

Ez az intenzív időszak idővel úgyis csendesülni fog, de jelenleg nem szeretném, hogy kényszer legyen az írás, ezért is vannak ritkán a bejegyzések. Ha van időm és kedvem, akkor örömmel írok nektek, de mostanában ha azt mondom, hogy napi 20-30 percet vagyok gép előtt, akkor még lehet hogy sokat is mondok :)

Az elmúlt 2 évben nagyon sok pozitív élményt adtatok nekem és épp ezért igyekszem majd visszatérni szépen fokozatosan a blogger szférába, de jelenleg annyira jól érzem az offline világban, hogy nehéz a visszaállás. Remélem számíthatok a megértésetekre és addig is szívesen fogadok véleményeket, hogy mikről olvasnátok szívesen! :)


12 megjegyzés:

 1. Megértelek és örülök, hogy ennyire sikeres a magánéleted! És ezt nem szabad el dobni. :)
  Én továbbra is olvasni foglak! :)

  VálaszTörlés
 2. teljesen érthető a dolog, nem várjuk el hogy egész nap a gép előtt ülj :)
  jó hallani, hogy boldogság van :)

  VálaszTörlés
 3. Ó, örülök a sok jó hírnek! A munka mellett tényleg más már időt találni még a blogolásra is. Szerencsére a fotózás azért megyeget, hétvégén pedig könnyű előredolgozni a már meglévő képekkel :-)

  VálaszTörlés
 4. Ez természetes dolog. A suli mellett nekem is kevés időm maradt mindig a blogra, de hát ez van. :)

  VálaszTörlés
 5. Örülök, hogy sínen vagy, teljesen normális dolog, hogy az "offline" életedre koncentrálsz, én is így teszek, sajnos a munka és egyéb dolgok miatt az én blogom is csak hellyel-közzel működik, de szerencsére az olvasók nem veszik zokon, és szerintem a Te olvasóid is maximálisan meg fogják érteni ezt. Ha van több időm, inkább előre beidőzítem a bejegyzéseket, így napokig nincs vele dolgom, a kommentekre pedig mobilról is tudok válaszolni,egész jól működik ez a rendszer :)

  VálaszTörlés
 6. Gratula a sok jó hírhez!
  Egyetértek Veled, az ember nem élheti az életét csak virtuálisan, főleg nyáron, a sok jó programnak, barátoknak hála az ember lánya kevesebbet kívánkozik a gép elé :-)

  VálaszTörlés
 7. Teljesen megértem, most én is offline üzemmódban vagyok a nyáron és nagyon élvezem :-) Örülök, hogy jól érzed magad a munkahelyen, szerintem ez annyira fontos, én nagyon sokat szenvedtem emiatt korábban, de azt hiszem, most jó helyre kerültem végre.

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm lányok, annyira jól esnek ezek a sorok tőletek! :)

  VálaszTörlés
 9. :) mindig számíthatsz az olvasóidra, folyton itt frissítgetnek az oldaladon,hogy van-e már friss poszt :D ( én legalábbis ezt csináltam napokon át :D)

  VálaszTörlés