2013. július 11., csütörtök

Mit tudnak a NYC új termékei?

Sziasztok!

Júliusban több újdonsággal örvendeztet meg minket a New York Color, többek között egy ajakfény stift-es limitált kollekcióval. Mind külsőre, mind tudásra a Clinique úttörő Chubby Stick-ekhez tudnám hasonlítani őket, bár az eredetihez még nem volt szerencsém. A Coty Hungary jóvoltából azonban ezekről a kis duci "rúzsajakápolók"ról most le tudom írni nektek a véleményem :)

A szokásos letisztult NYC design (fekete alapon ezüst felirat) ez alkalommal is maradt. Ami elsőre feltűnt, hogy csakúgy mint a rúzsoknál, itt is nagyon ki kell centizni, hogy a kupak ne vigye le a balzsam végét. Sajnos nem húzható vissza a hegye teljesen, így nem túl nehéz kicsit belekapni...

3 színben érhető el Magyarországon, egy teljesen natúr barackos, egy halványpinkes (becsapós kívülről a színe, egyáltalán nem ilyen élénk) és egy meggybordó árnyalatban. A kedvencem természetesen a legsötétebb lett, mert a hidratáló hatás mellett egy kis színt is kapott az ajkam.

Igazából olyanok mint a színezett ajakbalzsamok, nem ragacsosak, közepesen kopnak  és finom gyümölcs illatúak. A Rossmann-on kívül csak a Müllerben és néhány Tescoban kaphatóak, úgyhogy ha 1.000 Ft alatt kerestek valami nyári szájravaló újdonságot, ott nézzetek szét :)

NYC Sweet Splash ajakfény stift
1. Mango Punch
2. Pink Spark
3. Revived Berry
Swatch
Élesben :)
A másik újdonság a NYC-tól a Sparkle Eye Dust szemhéjpúder, amik igazából por kis tégelybe rejtve. Az applikátorral kell felügyeskedni és bár gyönyörű a színe, de tényleg lepereg felvitelkor. Papírzsepi vagy bármi más elengedhetetlen, ha nem akarunk a szemünk alá is szép lila színt varázsolni :) 

Szemhéjalapozó mindenféleképp kell alá, mert anélkül igencsak könnyen lemosható vízzel. Viszont a swatchon alapozó nélkül láthatjátok, úgy is szuperintenzív a színe, ez nagy piros pont :) 749 Ft-ért nem rossz vétel, ha fémesen csillogó szemfestékre vágyunk.

NYC Sparkle Eye Dust 885 Amethyst Dazzle
Swatch


Melyik a kedvencetek? Valamelyik esetleg nektek is megvan? :)

2 megjegyzés:

  1. Sajnos nekem nem állnak jól a szájfények, inkább a mattosabb textúrák, úgyhogy nekem csak a nyálcsorgatás marad :D A szemhéjpúdernek pedig csodás színe van.

    VálaszTörlés
  2. Nekem a Pink Spark és a Revived Berry van meg, egész megszerettem őket.

    VálaszTörlés