2013. augusztus 5., hétfő

Éljenek a minion-os körmök!

Sziasztok!

Amióta kézhez kaptam az első körmös ecsetkészletemet, azóta azon gondolkoztam, hogy mi legyen az első manikűr, amit megalkotok vele. Valami virágmintás, nonfiguratív? Vagy épp egy rajzfilmfigura? Ekkor botlottam bele a Gru 2 reklámjába, ahol az édes kis minion-okat egyből kiszúrtam. Ekkor minden eldőlt :)

Az összes körmömre alapnak egy csodás Essie lakkot, a Lapiz of Luxuryt használtam, amit lassan 2 hónapja kaptam húgomtól szülinapomra. Az ezüst és a sárga a H&M, a fekete a Jollie France, a fehér pedig az ADEN terméke. Mindegyikkel nagyon klassz volt dolgozni, egyedül pont a sárga száradt elég lassan...

A könnyű ecsetvonások azonban nem csak az én érdemem, hanem a Born Pretty Store-é is, ugyanis tőlük érkezett az ecsetkészlet. Hogy őszinte legyek, nem is tudom, hogy eddig hogy voltam meg speciális körmös ecsetek nélkül, sokkal könnyebbé teszik a kreatívkodást. Ezentúl tuti gyakrabban lesz ehhez hasonló poszt :)

 Egy mosolygó kis minion és mindenkinek jobban indul a napja :)Ha ti is a Born Pretty Store oldaláról rendelnétek meg, mindenképp használjátok az "AA7J61" kódot, ugyanis az ingyenes szállítás mellé még -10% kedvezményt is kaptok ezáltal! :)

9 megjegyzés:

 1. Imádom a minionokat :) és ezt a manit is nagyon eltaláltad!

  VálaszTörlés
 2. Én kimaradtam ebből a Minion-lázból eddig, de nagyon aranyos lett.
  A legnagyobb ecset egyébként milyen körömhöz való? :D

  VálaszTörlés
 3. A Minion nagyon cuki!! :) :) szép kék lakk!

  VálaszTörlés
 4. nagyon szép lett, ügyes vagy :))

  VálaszTörlés
 5. aranyos lett nagyon:) régóta gondolkozom én is egy minionos körmön ^^

  www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

  VálaszTörlés
 6. Nagyon cuki. " annyira cuki hogy belehaloook" :-D

  VálaszTörlés