2013. október 7., hétfő

Az év pirosítója

Sziasztok!

Igaz, hogy még szűk 3 hónap van hátra 2013-ból, de be kell hogy mutassam nektek azt a pirosítót, ami az utóbbi hónapokban kiérdemelte nálam az év kedvence címet. Még régebben rendeltem egy nagy Makeup Academy-s akció során, de méltatlanul hanyagoltam jó ideig. Aztán amikor (újra)felfedeztem, szinte alig bírtam megállni, hogy a többi pirosítómat ne rakjam a sminktárolóm mélyére.

MUA pirosító -Shade 4 - £1 

Ugyanis az egyszerű külső annál többet rejt magában. Szuper mód pigmentált, ebből kifolyólag nem kell többször belemártani az ecsetet, 1-2 réteg bőven elegendő az orcáinkra. Nagyon szép barack színű, ami még üdébbé teszi a megjelenésünket. Reggeltől estig fennmarad a helyén, tehát a tartósságra sem lehet panasz. És mindez 1 fontért? Azt hiszem a többi színt is be kell majd szereznem! :)
A következő posztban élesben is bemutatom ;)

Addig pedig íme a swatch!


Van kedvenc pirosítótok? Ha igen, mi az? :)

9 megjegyzés:

 1. Imádom ezt a pirosítót :D Szerintem is ez a legjobb az évben :D

  VálaszTörlés
 2. Ígéretesen hangzik!
  Még nincs egy MUA pirosítóm sem, de érik már egy MUA rendelés, teszek a kosaramba majd egyet (-kettőt) :-)

  VálaszTörlés
 3. Nekem is megvan! Én is imádom! Mostanában én is csak ezt használom!

  VálaszTörlés
 4. Nekem is ez az árnyalat van meg és az egyik nagy kedvenc, annyira szépen mutat a bőrön, nagyon szép természetes árnyalat , Sajnos leejtettem egyszer és széttört sok kis darabra :( azóta picit kevesebbet használom, de még mindig sokat :D Majd ha egyszer ismét rendelésre adom a fejem (és találok még vmit amit rendelek mellé, mert így pár pirosítóért sok a postaköltség) tuti megrendelem, több másikkal együtt, már ki is néztek őket, és amúgy a krémpirosítóik is nagyon ígéretesnek tűnnek swatchok alapján. :))
  http://beautysecretsfromnora.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 5. Örülök, hogy nektek is tetszik :)
  Cini: pedig megéri ám! ;)

  VálaszTörlés
 6. Én még keresem azt az igazi váú faktoros pirosítót. :) De az eddigi legjobb darabom egy Rimmel. :)

  http://life-beauty-me.blogspot.com/

  VálaszTörlés