2013. október 27., vasárnap

Csipkemintás szemmaszk - smink

Sziasztok!

Az utóbbi időben újra aktívabban vetettem bele magam a sminkelés rejtelmeibe, így egy bloggereknek szánt versenyen természetesnek éreztem hogy indulok. A játék fő koncepciója, hogy a nemrég megjelent Christina Aguilera parfüm csipkemintája valamilyen módon szerepeljen a sminkben.

Az eddigiekkel ellentétben az Unforgettable illat motívuma most fehér csipkedíszítést kapott, számomra is ez adta az ihletforrást. Eredetileg vörös ajkakkal akartam kiegészíteni a csipkemintás szemmaszkot, de hogy kicsit különlegesebb és földöntúlibb legyen, a fehéres-ezüstös megoldást választottam.

Így Halloween tájékán bolti maszk helyett akár festhetünk is egyet magunknak, ha romantikusabb lelkületűek vagyunk, akkor egy hasonló csipkéset. Egy szuperpigmentált MUA szemceruzát használtam e célból, viszont rájöttem, hogy egy fehér tusra is szükségem van... Kísérletezzetek ti is bátran! :)

Ti is kíváncsiak vagytok már az új Christina Aguilera illatra?


17 megjegyzés:

 1. Csodás lett! :) A parfüm nagyon fincsi és már szagoltam, volt két parfümöm korábban a Royal Desire és a Secret Potion, mindkettőt imádtam. :)

  VálaszTörlés
 2. Szuper lett! Nagyon tetszik! :)

  VálaszTörlés
 3. Jaj de szép! Mindig olyan egyedien oldod meg az ilyen dolgokat, nem a hagyományos módon, és ezt szerintem sokan szeretjük Benned! Nagyon tetszik a smink, teljes szívemből remélem, hogy Te nyersz majd, amikor arra kerül a sor! :)

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörű lett, ügyes vagy! :)

  VálaszTörlés
 5. Ó lányok,ennél jobban nem is indulhatna a hétfő reggelem, köszönöm a kommenteket! :) <3

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép lett, a ruhát ami rajtad van láthattuk már itt a blogon? Honnan van?

  VálaszTörlés
 7. De szép lett, ügyes vagy! :)

  VálaszTörlés
 8. Fanni: Persunmall-os, volt róla egyszer egy outfites bejegyzés :) http://alanora.blogspot.hu/2013/02/feher-csipkecsoda-outfit.html

  Köszönöm szépen lányok, úgy örülök, különdíjat kaptam erre a sminkre! :)

  VálaszTörlés
 9. Köszönöm szépen! :) Gratulálok itt is a nyereményedhez, ügyes vagy!

  VálaszTörlés