2013. október 19., szombat

Elfeledett kincsek Skóciából

Sziasztok!

Gondolom páran még emlékeztek az áprilisi beauty swap-re, ahonnan néhány dolgot rossz bloggerina módjára nem mutattam be. A héten azonban újra kezem ügyébe akadt a doboz és jobban szemügyre vettem ezeket a szépségeket. A rúzsokkal egyből szerelembe estem, a MeMeMe highlighterével pedig megkezdtem az ismerkedést. 

Korábban ugyanis folyékony állagúval még nem igazán volt dolgom, így erre voltam a legkíváncsibb e három termék közül. Az ecsete teljesen a körömlakkokéhoz hasonló. Be kell hogy valljam, az eldolgozás nem a legkönnyebb vele, ecsettel vagy ujjal mindenképp rá kell még segíteni. 

Ennek ellenére azért a fényért, amit ad, megéri szenvedni :) A tartóssággal nincs baj szerencsére, ez azonban már nem mondható el a Boots 17 rúzsáról. Viszont könnyen kenhető, krémes rúzs, akárcsak Natural Collection-ös társa. Érdekes, hogy a kevésbé mutatós műanyag fehér külsővel ellátott NC tartalmasabb belsőt rejt.

Árban annyira egyikük sem húzós, a MeMeMe highlighter-e a "legdrágább" 5,5 fonttal. A kedvencemmé azonban egyértelműen a legolcsóbb vált, a Natural Collection Raspberry árnyalatú rúzsa rabul ejtett. Mindig is szerettem a hasonló árnyalatú lakkokat, rúzsokat, így most egy elfeledett darabból a top 5 egyike lett :)

Boots 17 Hawaii Pink | MeMeMe Beat The Blues (Pearl Pink) | Natural Collection Raspberry
Kupakot le...
...majd swatch-ra fel! :)


 A bejegyzés alapján melyik termék tetszik a legjobban? :)

7 megjegyzés: