2013. október 25., péntek

Franken-stein körmök

Sziasztok!

A mai manikűröm igen izgalmasan indult, mivel az alapötletemhez egy középfűzöld színű körömlakkot képzeltem el. Csak hát természetesen pont olyannal nem rendelkezem... De ha már a körmömre akartam pingálni Frankenstein teremtményét, akkor úgy döntöttem, hogy én magam is a doktor nyomába lépek.

Azaz fogtam egy majdnem kiürült körömerősítőt, a mágneses zöld lakkot, és az Essence 19 Kiss the frog pigmentjét és zutty, kísérletezni kezdtem. Elég hamar meg is találtam azt az árnyalatot, amit kerestem, így utána nem maradt más, mint kifesteni a körmeimet. A díszítés része roppant egyszerű, ám látványos.

Mindössze fekete és fehér lakkokra van szükségünk, illetve a könnyebbség érdekében körömecsetekre. Frankenstein szörnyének a haját cikkcakkos mozdulatokkal létrehozzuk, majd kitöltjük feketével. Szintúgy feketével egyenes vonalat húzunk, majd bebarázdáljuk, ezzel illusztráljuk az összeillesztések helyét. 

A gyűrűsujjam kivétel az összes többire ez lett a díszítő minta :) A szemeket a szokásos módon festjük, egy nagyobb fehér pötty, majd száradás után egy kis fekete pötty a pupillának. Száj gyanánt még egy fekete vonal a körömvégre és voilá, már kész is van az aranyosan rémisztő halloween-i köröm! 

Közreműködők
Szárnypróbálgatások színes franken lakk téren
Boo!
Nem is vagyok olyan félelmetes, ugye?


Hogy tetszik a végeredmény? :)


8 megjegyzés:

 1. Nagyon cuki lett! :) Hulk manit és készíthetsz vele. :D

  VálaszTörlés
 2. Nagyon tetszik, és a lakknak is igazán jó színe van :)

  VálaszTörlés
 3. Hát ez tényleg inkább édes lett, mint félelmetes :) Nagyon eltaláltad a színt, cuki lett a manikűr.

  VálaszTörlés
 4. ez nagyon jó lett, rémisztő :)

  VálaszTörlés
 5. Ez egy cuki Frankenstein, az biztos :-) Nagyon tetszik :-)

  VálaszTörlés