2013. október 16., szerda

Sminkfixálót keresel?

Sziasztok!

Alapvetően a sminktermékeim nyújtotta tartóssággal meg vagyok elégedve - úgy mint alapozó, pirosító, szemhéjpúder -, de néha egy kis plusz fixálás nem árt. Akár az időjárás viszontagságait akarjuk kicselezni, akár egy jelentősebb alkalom miatt szeretnénk bombabiztos sminket, nem árt ha tudjuk, egy jó sminkfixáló aranyat ér. A drogériák polcain túl sokkal nem találkoztam még, így bátran rendeltem meg tavasszal a MUA termékét.

Már az elején lelövöm a poént, ugyanis szerencsére nagyon jól jártam. A már kész sminket 2-3 fújásnyi spray-vel kell megkoronázni kb 30 centiről, várni egy picit hogy megszáradjon és már védve is vagyunk a külső hatásoktól. 8-9 órán keresztül biztosan tartja magát és az egyik gondolatomat is megcáfolta. Ugyanis bevallom tartottam attól, hogy nem szívódik be, vagy összecsomósítja az alapozót, púdert, de halleluja, alaptalan volt a félelmem :)


A 60 ml viszont elég gyorsan el tud fogyni, ha nem bánunk csínján vele és 5 font ide vagy oda, azért nem mindegy hogy hány alkalommal kell újravásárolni. A kis palack újratölthető, úgyhogy bármilyen más célra is felhasználható, számomra ez igen szimpatikus. Mivel a folyadék nem túlzottan illatosított, így bátran ajánlanám olyanoknak is, akik az illatmentesek dolgokat preferálják. Ha lesz megint MUA akció, akkor erre megéri lecsapni :)Használtok sminkfixáló termékeket?

9 megjegyzés:

 1. Nem használom alapesetben, de ugyanilyen fixálót kaptam unokatesómtól kölcsön a hétvégi esküvőre. Ott majd letesztelem mennyire működik jól, viszont a leírásod alapján még bizakodóbb vagyok a termékkel kapcsolatban :)

  VálaszTörlés
 2. Ugyan ezt használom :D Amúgy bogárirtónak is jó, kinyírja a kis dögöket is :D

  VálaszTörlés
 3. Ez tényleg jó kis holmi, én még tavaly csaptam le rá a féláras akciójukban. :)

  VálaszTörlés
 4. Jónak tűnik (bár a 2. komment azért elbizonytalanít kissé :D)

  VálaszTörlés
 5. Elíz, jó, fixálja a sminket, csak tavasszal szórakoztam ezzel, amikor bejött valami bogár a szobámba :D

  VálaszTörlés
 6. Gondolkodtam már rajta, hogy megrendelem, de egyenlőre a NYX hasonló termékre szimpibb. :P

  VálaszTörlés
 7. Ó, ez milyen jól jött volna nekem a múltkori táncfesztiválos fellépésen! Meg azért tudnék még pár alkalmat mondani :D Hasznos kis cuccnak tűnik.

  VálaszTörlés
 8. Ez eleg draga ahhoz kepest, hogy MUA termek.. Az urban decay allnighter kb. 6000 ft es haromszor ennyi van benne, szoval majdnem egy arban van:O

  VálaszTörlés
 9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés