2013. október 1., kedd

Testi-lelki kényeztetés a Stenders termékeivel

Sziasztok!

A hideg idő beköszöntével egyre szívesebben mártózom meg én is kádban, noha alapjában véve tusolás párti vagyok. A minap ki is próbáltam a Stenderstől kapott narancs fürdőgolyót, ugyanis eléggé felkeltette az érdeklődésemet a honlapon olvasottak alapján. Természetes tengeri sóval és szőlőmagolajjal készül minden egyes fürdőgolyó, nem tartalmaznak tartósítószert és ásványi olajokat.


A vízben pár perc alatt pezsegve feloldódik és az egész fürdőszobát nagyon kellemes narancsillattal tölti meg. Én mécsesekkel járultam hozzá a teljes relaxáció élményéhez és be kell hogy valljam, majdnem elaludtam :) Nagyon könnyen megvalósítható formája a pihentető fürdésnek a fürdőgolyók használata és a szőlőmagolajnak köszönhetően tényleg sokkal puhább lett a bőröm.


790 Ft-os árával igen kedvező a fürdőgolyók piacán és a mellékelt tájékoztató ("Fürdő krónikák") is szemet gyönyörködtető. Egyszóval tökéletes ajándék, akár már karácsonyra is, ha valaki szeret előre gondolkozni. Egy szó mint száz, a fürdőgolyók szerintem ötcsillagosak (láttátok már az Álmos mackó fürdőgolyót? imádnivaló név :)), szerintem megéri szétnézni és csemegézni a Stenders weboldalán.


A másik kipróbálásra szánt termék, ami a csomagomban lapult, az a híres-neves shea vaj. A kis tégely 7 grammot tartalmaz és 1.590 Ft-ba kerül. Gondoltam, ha már ilyen sok jót olvastam és az ára is borsosabb, nem érhet meglepetés és a mostanság igencsak száraz bőrömet helyrerakja pár nap alatt. Nagy meglepetésemre azonban sajnos semmi különös nem történt. Mivel tömörebb, vaj állagú, ezért nem is volt olyan komfortos a kezemre kenni, így egy ideje csak a számra használom, mint ajakbalzsam.Nektek mi a tapasztalatotok a fürdőgolyókkal, vagy épp a shea vajjal kapcsolatban?

4 megjegyzés:

  1. Már egy jó ideje használok sheavajat, télen a kiszáradt bőrteröletekre igazi kis csodaszer. Fürdőgolyókat még nem próbáltam :( de majd egyszer :)

    VálaszTörlés
  2. e termékeken kivül jónéhány termékük tartalmaz egészségre káros összetevőket, mint pl. az összes szappan tele pl. Propylene Glycol, stb

    VálaszTörlés