2013. november 27., szerda

Adventi koszorú őszi termésekből


Sziasztok!

Az idei adventi koszorút narancsos-pirosas-sárgás árnyalatokba borítottam és a természetes hatásra törekedtem. Körbejártam a környék bokrait és szebbnél szebb bogyókat gyűjtöttem be, illetve egy tobozra is szert tettem. Vettem a koszorúra mécsestalpat is, de utólag rájöttem, hogy nincs rá szükségem, így egy későbbi projekt alkalmával fogom felhasználni.

A pillanatragasztót pedig felváltottam egy mini ragasztópisztolyra, ő lett az új szerelmem. Instagramon már találkozhattatok vele, nagyban megkönnyíti a munkát :) A bogyók tartósításához kicsit későn fogtam hozzá, így néhányuk már picit összeaszottabb állapotban került fel a koszorúra, de számomra szerencsére így is ugyanolyan kellemes látványt nyújt az összkép.

Kellékek

Hogy álltok a karácsonyi készülődéssel, megvan már az adventi koszorú? :)

8 megjegyzés:

 1. Szép lett!
  Van egy olyan adventi koszorúm, amit gipszből készítettem, az idén is kikerül az asztalra, de mellé készítek még egy friss művet is. Már megvan az ötlet, de elkészíteni csak hétvégén fogom

  VálaszTörlés
 2. Nagyon aranyos lett!! Tetszik!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon guszta lett a bogyókkal. :)
  Én ma készítettem egy nagyon mű koszorút, de majd csak holnap reggel posztolom a blogomra.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon aranyos lett. :) Még nem csináltam meg, egyenlőre ötleteket gyűjtök, annyi biztos, hogy arany színű gyertyák lesznek rajta. :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép lett, kedvet kaptam én is egy hasonló elkészítéséhez :-)

  VálaszTörlés
 6. Szép lett és minden bogyóról tudom, hogy honnan szedted, haha! :D Én is mindig nézegetem őket, mikor elmegyek mellettük, most már szedni is fogok belőlük :):)

  VálaszTörlés