2013. november 21., csütörtök

Decemberi Marie Claire ajándék: Catrice paletta

Sziasztok!

Gondolom jó páran értesültetek már arról, hogy a december havi Marie Claire mellé Catrice paletta jár. Mivel én minden hónapban megveszem, ezért nem az ajándék a fő szempont számomra, de ha valaki a paletta minősége miatt hezitálna, akkor hoztam egy kis tesztet, hogy könnyebb legyen dönteni.

Külsőre a szokásos Catrice szemfestékpaletta átlátszó és masszív tokban. Boltokban már nem kapható, ugyanis a 2013 év eleji kiárusítás áldozatául esett ez a quattro is. A 030 OMG I Want That! eredeti ára 1.399 Ft volt, most a kis Marie Claire-rel együtt mindössze 495 Ft-ot kell fizetnünk érte.


4 színnel találjuk szembe magunkat: egy halvány pezsgőszínnel, egy zöldes-szürkéssel, egy középbarna aranycsillámossal és egy sötétkékes-feketés színnel, ami megannyi apró színes csillámot rejt magában. Alap nélkül is szépen pigmentált eredményt kapunk, azonban egy dologra figyeljünk oda!

Méghozzá arra, hogy alapozás szigorúan a szemhéjpúderek felvitele után történjen meg, ugyanis eléggé porzik  mind a négy szín. Sötétebb árnyalatok esetében ugyebár elég kellemetlen tud lenni... Ezt az egy bakit leszámítva azonban jó kis paletta, megéri beruházni rá, már csak az újság miatt is :)

Catrice 030 OMG I Want That!
Swatch alap nélkül
Napsütésben hozzák ki a gyönyörű színüket
És íme élesben :)


És ti megvettétek már a legújabb Marie Claire-t?


9 megjegyzés:

 1. Én még gondolkodok, bár ha porzik, akkor kihagyom szerintem :)

  VálaszTörlés
 2. A porzása engem is zavar, de a tartósságával nagyjából meg vagyok elégedve, az árával meg aztán végképp :)))

  VálaszTörlés
 3. A paletta miatt vettem meg az újságot, de rá kellett jöjjek hogy ez az újság JÓ!!!:) Szerencse,hogy palettát - és egyáltalán hogy csomagoltak ajándékot a többi magazinhoz képest - kaptunk hozzá, különben lehet soha nem olvasok bele az újságba. Biztosan megveszem kövi hónapban is.

  VálaszTörlés
 4. Nem vettem még meg, talán majd ma. :) A Tesco-ban néztem, de ott persze kilopkodták belőle a palettákat. -.- :D
  A smink csodás lett. :)

  VálaszTörlés
 5. Annyira nagyon örülök, hogy szerinted is sötétkékes ez a szín! :-D Nekem fotókkal kellett dokumentálnom, hogy nem fekete, miután letámadtak, hogy színvak vagyok :-) Szép lett a smink, a hétvégén én is kipróbálom majd szemen is :-)

  VálaszTörlés
 6. Én is a paletta miatt vettem meg, ezt az újságot még nem ismertem, de aztán csak ámultam és bámultam, hogy milyen sok szöveg van benne.. úgy értem nincs benne annyi reklám :) A paletta remek, soha nem volt még catrice palettám, csak azt tudtam hogy drága, ezért sem vettem még soha. De amikor megláttam, muszáj volt :D És milyen jól tettem. Azóta minden nap ezzel sminkelek, tökéletes, nagyon tartós :)

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm a kommenteket lányok! :)

  Moon Angel: Köszi! :) Remélem találsz még olyan példányt, amiben van paletta is :)

  Katy: Hát igen, túl jó a szemünk.. :D

  VálaszTörlés