2013. november 15., péntek

Kék lett a hajam!

Sziasztok!

Nem, a címben nem írtam el semmit, ugyanis tényleg kék színű lett a hajam. Igaz, hogy csak ideiglenesen és egy hajmosással újra a barna hajú lányok táborát gyarapítom, de jó móka volt kipróbálni. Nemrég érkezett meg a KKCenterHk webshoptól ez a hajszínező és alig vártam, hogy felavathassam.

A tubus 118 ml festéket rejt, aminek én kb. az 1/4 részét használtam el, vagy még annyit sem a hajvégekre. Meg merem kockáztatni, hogy az egész hajamra elég lett volna egy doboznyi, de én most inkább a színátmenetes hatás mellett döntöttem így elsőnek :)

Még a régi időkből megmaradt hajfestős köpenyemet vettem fel védőrétegként, majd nekiláttam . Ecsetes megoldása révén roppant egyszerű használni, kicsit megnyomjuk és már jön is a színezőanyag. Az ujjam néha picit festékes lett, de vízzel pillanatok alatt le lehetett mosni, nem fogta be egyáltalán.

A hajamat viszont már annál inkább! :) Száradás után (én rásegítettem hajszárítóval, hogy gyorsabb legyen) mosdókagyló felett kifésültem a hajamat, ezt ajánlanám másnak is, aki hasonlóra vetemedne. Ez azért szükséges, mert fésüléskor a hajból por formájában minimális színező távozik.

Ezután nem maradt más dolgom, mint a tükörben megcsodálni a vadiúj kék színű hajamat és megörökíteni nektek is :) 

Instrukciók a hátoldalon
Íme az ecsetes fej
Egy nyomás és már jön is a színező
Rabul ejtett a kék szín :)
Ha ti is kipróbálnátok, használjátok az "ALANORA" kódot a rendeléskor, ezzel -10% kedvezményhez juthattok!Színeztétek már be a hajatokat? Ha igen, milyenre?


13 megjegyzés:

 1. mennyire jól áll.:)
  én mindis a pirossal szemeztem,szőkéhez...de sohasem próbáltam ki.

  VálaszTörlés
 2. Na oké, ez szuper! Kérem könyörgöm, aki rendelni akar, szóljon nekem valahogyaaan! Nem vagyok otthon az ilyen külföldi rendelésben, de EZ KELL :D

  VálaszTörlés
 3. A kék fülbevalód bezavart, azt hittem az is a hajadhoz tartozik! :D Ez nagyon bulis.. Meddig marad meg a hajadban, hány mosásig?

  VálaszTörlés
 4. Jól áll neked a kék! Tetszetős! :)

  VálaszTörlés
 5. örülök,hogy nektek is tetszik! :))

  Nóri: írj nyugodtan egy e-mailt nekem is, szívesen segítek a rendelésben :)

  Mea: 1 mosással teljesen kijön, szóval tényleg ideiglenes színezés

  VálaszTörlés
 6. Ez (már bocsánat, de) rohadt jó! :)

  VálaszTörlés
 7. Én a feketét próbálnám ki, mert nincs az az Isten, hogy ha megszenvedte a hajam a szőkítést, akkor ismét besötétítsem festékkel. De megnézném, hogy milyen lenne :D Vagy a lilát próbálnám ki :)

  VálaszTörlés
 8. Kicsit fakós, viszont baromi jól néz ki és jól is áll. Imádom raajtad!:)

  VálaszTörlés
 9. De jól néz ki, imádom a királykéket, de én tartósabbat szeretnék majd. :) És csak pár tincset. :)

  VálaszTörlés
 10. Óóóó, nálunk "a megboldogult 90-es évek közepén" volt ez a mánia, legalábbis az összes általános iskolás sulibulira (ami este 9ig tartott és az igazgató volt a dj) befújtuk valamilyen durva színűre a hajunk. nekem a kék és a lila volt a kedvencem, ám egyszer egyik sem volt, így lettem életemben először pirosas hajú, amire anyukám a lázas készülődés kellős közepén azt mondta, h jól is állna neked ez a hajszín (és nem kellene szőkére festegetnetek a hajatokat:)). a ballagás óta már nem élek ilyen szerekkel, de 1 évvel később ezért váltottam vörire, ami 15 éve tart.

  Jó móka, talán praktikusabb, mint a spray, mert egyenletesebben oszlatható el, plussz talán nem olyan "hajlakkos" jellegű (mint az volt).

  VálaszTörlés