2013. november 12., kedd

Testápolás hideg időben

Sziasztok!

Akármennyire is szerettem volna, hogy még sokáig élvezzük a napsütéses, melegebb őszi napokat, be kell látnom: annak már vége. A hűvösebb időjárás magával hozza azt is, hogy nagyobb szükségét érzi a testápolásnak még az is, aki eddig csak héba-hóba hidratálta a bőrét.

Kézkrémet rendszeresen használok, de sajnos a testápoló használatáról olykor megfeledkezem. A Stenderstől kapott barackos testápoló azonban úgy érzem meg fogja törni ezt a rossz szokásomat. A natúr csomagolás egyből megfogott, de nem (csak) emiatt kedveltem meg annyira.


250 ml barackos csodát rejt magában, isteni illata van. Pumpás megoldásának köszönhetően többet nem kell bajlódnom azzal, hogy a krémezés után hogyan zárjam le a fedelét, vagy hogyan csavarjam vissza a kupakot. Az adagolófej elfordításával viszont zárhatóvá lehet tenni, így utazáskor is praktikus.

A kedvenc tulajdonsága azonban az, hogy hiper-szuper gyorsan beszívódik. Sokakkal ellentétben a nehéz, zsíros krémektől nem érzem hidratáltabbnak magam, csak azt várom, hogy mikor szárad már meg rajtam a testápoló. Nos, ezzel a Stenders darabbal szerencsére vége ennek a várakozásnak :)

Barack testápoló - Stenders - 3.990 Ft
A zárható adagolófej


Milyen testápolót szerettek használni ősszel?

3 megjegyzés:

 1. Én most fogom megvenni a karácsonyi Alverde testvaj triót, kíváncsi leszek. Amúgy hetente jó, ha egyszer bekenem magam, inkább belülről próbálkozom a testápolással.

  Amúgy pedig kaptál tőlem egy díjat ^_^ Red lips and coffee

  VálaszTörlés
 2. Már én is szemeztem ezzel a testápolóval, mivel a csokis testradírjukba szerelmes vagyok. :-)

  VálaszTörlés
 3. nekem a dinnyés van meg, az is isteni!!

  VálaszTörlés