2013. december 16., hétfő

ADEN rúzs-körkép

Sziasztok!

Az ADEN ajakra való termékei közül amire leginkább kíváncsi voltam, az a lip & cheek tint, vagyis folyékony ajak tinta volt. A különleges állagú ajakszínező 8 ml-t tartalmaz és 813 Ft-ért lehet a miénk. Amekkora fellángolással láttam neki a használatának, sajnos annyira hamar alábbhagyott. Ugyanis nehéz vele precízen dolgozni, lassan szárad. Arcra pírként pedig egyértelműen túl erős ez az árnyalat...

 ADEN Lip & cheek tint - No. 3. Cherry
 A látványra viszont nem lehet panasz - lenyűgöző
Az ecsete egyszerre csak kis mennyiséget vesz fel
Swatch 
A kedvencemmé egyértelműen a folyékony rúzs vált! Könnyű használat, gyors száradás, csókállóság - kell ennél több? 7 ml 1 118 Ft-ba kerül és azt kell hogy mondjam, nagyon megéri. Az előző szériából egy általam birtokolt darab eléggé szárított, de ennél már nyoma sincs ennek a kellemetlen tulajdonságnak. A gyöngyházas színhatással pedig eléggé megbarátkoztam az utóbbi időben, üdévé teszi a megjelenést :)

 ADEN folyékony ajakrúzs - 01. Deep Peach
 Hosszú vékony applikátor és biztosan záródó kupak jellemzi
Ferde kialakítottságának köszönhetően könnyű dolgozni vele
Swatch 
Végül, de nem utolsósorban a harmadik termék amit bemutatok, egy hidratáló rúzs. A nevéről - Russian Red- egyből a MAC ugrott be, de vele ellentétben, ez egy low budget kategóriás termék a maga 711 Ft-jával. Ha őszinte akarok lenni, nekem ez a rúzs már túlzottan krémes. Nagyon oda kell figyelni felvitelkor és felitatni 1-1 réteget, ha nem akarjuk hogy egyből a pohár szélén találkozzunk rúzsunk lenyomatával.

 ADEN hidratáló rúzs - 025. Russian Red
 Swatch

Ha szeretnétek rendelni az ADEN Cosmetics webshopjából, tegyétek meg december 21 reggelig, ugyanis idén az az utolsó határidő. Minden hónapban visszatérő „1-et fizet 2-t kap” akcióijukkal szeretnék díjazni törzsvásárlóik hűségét, így az akciós termékeknél minden második termék kosárba kerülése esetén a második termék ára kedvezményként levonásra kerül a végösszegből.


Melyik nyerte el a tetszéseteket? 

5 megjegyzés:

 1. Nagyon jól áll neked mindegyik a szín! :) A barackoshoz hasonló az NYC Peach Fizz rúzsa, az is barackos és gyöngyházszínű.

  VálaszTörlés
 2. A Deep Peach és a Russian Red színe gyönyörűűűűű...ja és az előbbi dizájnja nagyon tetszik!

  VálaszTörlés
 3. Nekem is a Deep Peach és Russian Red tetszik a legjobban. :)

  VálaszTörlés
 4. Hú, az utolsó nagyon szép! :) És milyen jól áll rajtad. :)

  VálaszTörlés