2013. december 19., csütörtök

Csillám mánia

Sziasztok!

Trendek ide, trendek oda, a csillámos körömlakkoknak mindig helyük lesz a drogériák és a nők polcain. Épp ezért esett az én választásom is az alábbiakban bemutatásra kerülő 3 ADEN lakkra. A webshopban 381 Ft-ért érhetőek el ezek a 11 milis, tulipánkupakos darabok, ár/érték arányban elég jól hozzák a színvonalat.

A száradási idő gyors, 10 percen belül már bármit csinálhatok, nem látszik meg egyik körmömön sem. A lemosásuk ugyanolyan bajos, mint a legtöbb glitteres vagy csillámos lakké, igencsak meg kell velük küzdeni. Viszont pont ez adja azt a tulajdonságot is, hogy tartósak, így 4-5 napig nem kell foglalkozni a lakkozásunkkal.

 ADEN Cosmetics körömlakkok
41 Jewel Box | 58 Scarlet's Secret | 52 Dark Knight

Ami élőben kissé meglepetést okozott, az a lakkok fedése. A képek alapján meg voltam győződve arról, hogy a fedésük pont olyan, mint ahogy kinéznek. De be kellett látnom, hogy kissé naiv voltam, ugyanis a csillámos lakkok legtöbbször fedőlakként funkcionálnak, akárcsak most az én esetemben is.


Kezdem a negatívummal: amilyen karácsonyi hangulatra asszociáltam a piros-fehér-ezüst csillámos, 41-es sorszámú Jewel Box esetében, olyannyira nem érzékelhető mindez felkenve. Elvesznek a csillámok, akár 3 réteget használok (mint a gyűrűsujjamon), akár egy réteget.


Az 58-as sorszámú Scarlet's Secret a fukszia, lila és kék színek megannyi árnyalatában pompázik. Az alaplakkot sötétebbre színezi, mivel nem teljesen átlátszó az a lakk, amiben a csillámok vannak. Erre érdemes odafigyelni, bár be kell hogy valljam, nekem speciel pont ez tetszik benne annyira :)


Utoljára hagytam a kedvencemet, aki 52-es számmal érkezik. Ő pedig nem más, mint a Dark Knight. Bizony-bizony, azt hiszem Batman is ilyen lakkot viselne, ha a körömlakkok megszállottja lenne (szerencsére ugyebár nem az...). Fekete alapon csak úgy sziporkáznak a színek, imádom!
Milyen a viszonyotok a csillámos körömlakkokkal?

4 megjegyzés:

  1. A Jewel box volt a tavalyi karácsonyom főszereplője, egyfolytában ez volt a körmeimen :D

    VálaszTörlés
  2. A feketének a Moyra változatával szemezek már jó ideje... De a 58-ast én si megvettem., :3 Kíváncsi leszek rá, Ezen apinkes alapon szépséges. :)

    VálaszTörlés