2014. január 26., vasárnap

Haul - kicsit másképp

Sziasztok!

A tavaszi Glamour napok óta nem volt vásárlós bejegyzés a blogon, egészen pontosan 3/4 éve. Én is tudom hogy hihetetlen, de az elmúlt időszakban jócskán visszafogtam magam, nem halmozok fel felesleges dolgokat. Persze engem is csábítanak olykor a nagy akciók, főleg körömlakkok esetében, de a már meglevő majdnem 200 db-ot sem fogom soha elhasználni, így egyre többször dönt a józan énem.


Épp ezért bár megnéztem az Essence leárazást, nem vettem semmit. Praktikusabb, vagy más megközelítésből érdekes dolgokat viszont annál inkább beszereztem. Csak egy zsákmány nem volt tervezett, de tavaszra és nyárra csodás lesz ez a pasztell barackos blézer! A Romwe-n nézelődve bukkantam rá: 47.99 dollárról volt leértékelve 19.20-ra, azt hiszem ti is megértitek hogy miért nem lehetett ott hagyni :)


Ebay-en rátaláltam egy szuper eladóra (suppliescraft), tőle rendeltem fonalakat horgoláshoz. Az új kihívásom tárgya egy Kindle tok meghorgolása, Galaxis útikalauz stopposoknak dizájnra hangolva a barátomnak :)


Mostanában egyre többször teszem be a lábam az Eurós boltba, nagyon örülök hogy végre Szegeden is van. Erre a két illatgyertyára is ott tettem szert, mindössze 435 Ft/db áron. Nagyon jó vétel volt :)


A bal oldali, mint ahogy a minta is mutatja, isteni sárgadinnye illatú. A jobb oldali nem behatárolható, de szintúgy kellemes, bár be kell hogy valljam, engem egyből az fogott meg, hogy Európa nagyvárosait mutatja be.


Több sikertelen kézkrém és testápoló próba után újra a Neutrogenánál kötöttem ki, a száraz testrészeimnek ő az igazi. A DM-ben balzsamnézőben voltunk és megpillantottam, hogy a Gliss Kur Marrakesh olaj és kókuszdió hajbalzsamja kedvező 500 Ft körüli áron van. Egyértelműen hazajött velünk az utolsó két darab :D 


Szintúgy DM-es kihagyhatatlan akció volt: 3 Balea tusfürdő vásárlása esetén darabja 199 Ft-ba kerül. A kedvencem a vérnarancsos, de a többinek is igen jó illata van. A limitált szériás darab borítása pedig gyönyörű!


Apropó, észrevettétek az új logót? Hogy tetszik? :)

11 megjegyzés:

 1. Remélem, ha kész a kindle tok, mindenképp megosztod velünk, nagyon kíváncsi vagyok rá ^^ A blézer nagyon szépséges, valóban igazán tavaszias, teljesen érthető, hogy megrendelted ;) Az új logó pedig tényleg nagyon jó *-*

  VálaszTörlés
 2. Nem is tudtam,hogy szegedi vagy :D
  Imádom az illatgyertyákat, de nem szavaztam még bizalmat soha az euros boltokban lévőknek. Lehet,hogy teszek egy próbát :)

  VálaszTörlés
 3. Isteni színe van a blézernek, remélem majd lesz vele outfit! :)

  VálaszTörlés
 4. A blézernek nagyon szép színe van.Én is visszafogtam magam az elmúlt időszakban,főként ruha vásárlás terén. Jó az új logó.

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jó dolgokat vettél, és ügyesen vásároltál :) Annak a Gliss Kur balzsamnak isteni illata lehet, imádok mindent, ami kókuszos :) A Balea termékek közül pedig eddig minden bevált, pedig nagyon érzékeny a bőröm. A neutrogena pedig szintén fantasztikus, anyósom csak arra esküszik :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon jó dolgokat vettél. :)

  VálaszTörlés
 7. De jó kis szerzemények, főleg a blézer :) A Kindle tokra én is kíváncsi leszek, ha kész lesz! Az első bekezdés elolvasása pedig büszkeséggel töltött el! :D

  VálaszTörlés
 8. Örülök, hogyha tetszenek nektek is a termékek ^^ Ha szép lesz a Kindle tok, mindenféleképp bemutatom ;) És a blézer is :)

  Elízke, jó tanítvány vagyok :D

  VálaszTörlés
 9. Nagyon jók a fonalak, kíváncsi vagyok, mit alkotsz belőlük! Irigylem, aki tud horgolni :-)

  VálaszTörlés
 10. A vérnaracsos tusit én is imádom :D
  Jól néznek ki a gyertyák és fonalak is! :)

  VálaszTörlés
 11. Nagyon tetszik az a két gyertya! imádom a gyertyatartókat miután elégettem a gyertyát tárolóként használni!

  VálaszTörlés