2014. január 2., csütörtök

Káprázatos szemhéjpúderek

Sziasztok! 

2013 számomra a nagy változások éve volt, bónuszban pedig a hihetetlenül pozitív eseményeké is. Bevallom, a blog olykor-olykor háttérbe szorult, mert a fotózás-tesztírás-sminkelés triumvirátusát kiütötte a szerelem, de azért igyekeztem így is :) Az új évet gyönyörű szép szemhéjpúderekkel kezdtem, jó volt újra előnyös fotózási szöget keresni, swatcholgatni...és az egyikkel persze azonnal ki is kellett hogy pingáljam magam :)

Akik régóta olvasnak, tudják hogy a lila szemhéjpúderekhez különös vonzalom fűz. Épp ezért esett a választásom az ADEN Cosmetics-től egy szárazon és nedvesen használható szemhéjpúderre ebben az árnyalatban. Már első ránézésre megfogott, de igazán akkor varázsolt el, amikor enyhén nedves ecsettel megnéztem mit tud...hát leesett az állam, az biztos. Szárazon szuperül lehet satírozni vele.

ADEN Terracotta Melange szemhéjfesték No. 08. - 1.118 Ft (adenshop.hu)

Balról nedvesen, jobbról szárazon látható

A 3 grammnyi tégelyes pigment port masszívan tartja a kupak, ebből biztos nem szóródik ki könnyen egy pici pigment sem. Nagyon szép halvány menta zöld színt nyerhetünk ki belőle, én egy rögtönzött szemsminkhez használtam fel. Először a mozgó szemhéjam 2/3-át vontam be vele, majd a Sleek Stormjának a sötétzöld árnyalatával mélyítettem. Végül pedig egy vékony réteg pigmenttel összemostam a két színt.

ADEN Pigment por No. 20. - 661 Ft (adenshop.hu)

Tömör gyönyör
Swatch
Egyszerű tündér zöld smink 


Kinek hogy indult a 2014-es esztendő? :)

8 megjegyzés:

 1. Hú, nem vagyok egy nagy szemfestékes, de az a lila meseszép! <3

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép mindkettőnek a színe! :)

  VálaszTörlés
 3. csinálsz sminket a lilával szárazon és nedvesen is? :) kíváncsi vagyok

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tetszik a zöld szemhéjpúder!! Az Adenshop-ból hogy történik a rendelés? Szállítási költségekre és a fizetésre gondolok elsősorban! :)

  VálaszTörlés
 5. Purple addict JELEN! :))) Isteni színe van, óanyám!
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 6. die_ler: természetesen! :)
  cs.ery: regisztráció után lehet a megrendelést leadni, tudtommal banki átutalás és bankkártyás fizetés létezik, mint fizetési opció. egyelőre csak ezekkel az infókkal tud szolgálni :(

  VálaszTörlés