2014. január 7., kedd

Színváltós körömlakk és egyéb érdekességek

Sziasztok!

A BPS háza tájékán az utóbbi időben valami nagy gubanc lehetett, ugyanis az októberi csomagom egyáltalán nem jutott el hozzám. 2 hónapos késésekről is olvastam más blogokon, így a december 7-én leadott rendelésemet kétkedve vártam. Viszont ez a pakk kevesebb, mint egy hónapon belül már nálam landolt, így végre megmutathatom hogy miket választottam ez alkalommal tesztelni.


Mindamellett hogy elkezdtem horgolni és így lett saját készítésű poháralátétem, másfajtára is vágytam. Így bukkantam rá a szivárvány színeiben pompázó darabokra a Born Pretty Store-on, ahol két csajosabbat választottam. A dolgát teszi, szép kiegészítő, de szerintem kissé borsos ára van 2.65 dollárért.


Egy kis csillogást is örömmel viszek a napjaimba, de a már régóta kedvenc bedugós fülbevalóimat most leváltottam egy újabbra. A köves gömb eléggé hasonlít a régebbiekhez, a különbség az, hogy most kampón lóg a kicsike és 3.30 dollárba kerül. Imádom, egyszerre elegáns és hétköznapi :) 

Ami kissé szívfájdalmam, hogy hiába nagyon szép ez a körömdísz, nem tudom felhelyezni a saját körmeimre, mert alapból nagyobbak a körmeim. 2 darab kerül 1.99 dollárba, de persze nem hagyom veszni, már van is egy kiszemelt tesztalanyom, akinek jó lehet. A végeredményről tudósítok hamarosan :) 


No de amit legjobban vártam, az a színváltós körömlakk! Egy világoskékből középkékes-lilába hajló mellett tettem le a voksomat, hiszen ilyesmi árnyalatot nem nagyon hordok, így legalább picit kilépek a komfortzónámból :) A szép fedéshez 3 réteg kellett, de a színváltozáshoz semmi más egy kis hőingadozáson kívül. Instagramra felraktam egy mini videót, ahol meleg vizet folyatok a körmeimre, kukkantsátok meg ITT!  

Amin meglepődtem, hogy semmilyen szaga nem volt a körömlakknak. Ez persze nagyon pozitív részemről, akárcsak a gyors száradás, ami kell is a 3 réteg mellé. Viszont... úgy néz ki meg kell, hogy próbálkozzak fedőlakkal is viselni ezt a színváltozós lakkot, ugyanis a mosogatást, meg úgy alapból a vizet szörnyen bírta. Elkezdett berepedezni, akárcsak a szívem, hiszem ilyen klassz kis lakkot ritkán talál az ember lánya :(

A folyamat
És sajnos egy kis víz után így néz ki...

Ha bármelyik darab felkeltette az érdeklődéseteket, használjátok bátran az "AA7J61" kódot, ezzel -10% kedvezményt kaptok az ingyenes szállítás mellé!Csalódtatok már olyan termékben, ami elsőre tökéletesnek tűnt?

18 megjegyzés:

 1. Hmmm... Az enyém nem repedezett így meg...
  (nem túl gyorsan kented egymásra a rétegeket vagy nem túl vastagon?)

  VálaszTörlés
 2. Ani: 3 vékony réteg és teljesen megvártam mindhárom réteg között a száradást, szóval elvileg azzal nem ronthattam el.

  VálaszTörlés
 3. Ani: én is ebben bízom! :)

  VálaszTörlés
 4. tegyél rá fedőlakkot, az essence-s darab is szuperül működik vele. (én attól féltem h nem fog a színe váltakozni, de top coat nélkül az enyém is egyből kopik)

  VálaszTörlés
 5. De cuki lakk, kár, hogy nem bírja túl jól a strapát, amúgy érdekes, hogy más az üvegben, felkenve és elváltoztatva is a színe :) Jó a videó is, nagyon látványos! :)

  VálaszTörlés
 6. OMG, igazán kár érte hogy ilyen gyorsan megadta magát, tényleg egy szuper koncepció ez a színváltós lakk!
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 7. Ezt a fajta körömdíszt én is nézegettem, de pont azért nem vettem meg, mert ha a méret nem jó, az egész használhatatlan. Amúgy sajnos szintén azok közé tartozom, akiknek mostanában beletelik akár 2 hónapba is, mire megjön a csomagja. Vannak váratlan kivételek, de nagy bánatomra ez az általános. Pl. se a halloween-i, se a karácsonyi matricákat nem kaptam meg időben, hetekkel később meg mihez kezdjek velük. :(

  VálaszTörlés
 8. Most kicsit összeszorult a szívem, mert nekem is 2 hónapja késik az első rendelésem, még az emailre is 2 hét csúszással válaszolnak. Nekem is a karácsonyi matricák voltak többségben, tuti hogy nem rendelek még egyszer.

  Hogy a lényeghez is hozzászóljak, nem rossz ez a lakk, ne add még fel!

  VálaszTörlés
 9. Szerintem szept-okt-ben volt náluk valami gebasz, ahogy olvastam a blogokat, az ekkor feladott csomagokra kellett várni decemberig. Én is már lemondtam a sajátomról, de szerencsére megjött. Kicsit nekem is elment tőle a kedvem, egyenlőre kivárom, hátha megjavulnak, és akkor mehet megint a nézelődés! :) A színváltós lakk iszonyú király, kár a tartósságért.

  VálaszTörlés
 10. Hű, ez a színváltós körömlakk nagyon jól néz ki!:)

  VálaszTörlés
 11. de jó körömlakk*-* xo
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 12. A színváltos körömlakkra régóta fáj a fogam,hiányzik a gyűjteményemből:-)

  VálaszTörlés
 13. Az a körömdísz nagyon jól néz ki, a lakkot én is kipróbálnám :)

  VálaszTörlés
 14. Jaj, nekem is be kéne már egy ilyet szereznem! *.*

  VálaszTörlés
 15. Milyen üzletekben lehet színváltós lakkokat kapni?

  VálaszTörlés
 16. Milyen üzletekben lehet színváltós lakkokat kapni?

  VálaszTörlés