2014. február 4., kedd

Mi kell a tökéletes ragyogáshoz?

Sziasztok!

Kicsivel több mint 3 hete érkezett egy megkeresés a StrawberryNET-től, amiben felajánlották hogy tesztelhetek egy csupa csillogással megáldott terméket, egész pontosan az Ultraflesh Shinebox-ot. Röpke gondolkodás után igent mondtam, a highlighter készletemre úgyis ráfért a gyarapodás.

Amióta viszont megérkezett, csakis azt kérdezem magamtól: miért nem használtam ezelőtt gyakrabban ehhez hasonló sminktermékeket? Hiszen annyira sokat számít egy lehelletnyi fény, diszkrét csillogás! Sok-sok kép következik, de csak így tudom megmutatni nektek, hogy miért is szerettem bele ebbe a készletbe :) Miután megszabadítjuk fekete kartondobozától, egy egyszerű, de nagyszerű fekete-lila dizájn fogad minket.

Legyezőszerűen minden egyes szintet külön-külön ki lehet hajtani. Nagyon tetszik ez a fajta szépen elrendezett, praktikus tárolási mód. Jó pár terméknél el tudnám viselni :) Akárcsak az "anyplace, anywhere, anytime" feliratok, kis apróság, de engem egyből megfogott külsőségek terén.


Az 1. szintet kihajtva egy bronzos-barackos árnyalattal találhatjuk szembe magunkat. Gyönyörűen fénylik és szépen lehet építeni, viszont a lemosásával meg kell küzdeni. Ebből kifolyólag ugyebár nagyon tartós, én elsőre szerettem ezt a tulajdonságát, másodjára már kevésbé. Az biztos, hogy így nem kell arra figyelni, hogy mikor is fog elkenődni. Könnyed, por állagú festékkel van dolgunk, ami egyáltalán nem porzik.


Pluszpont: dombornyomott Ultraflesh feliratA következő szintre érve a krémes állagú highlighterekhez lehet szerencsénk. A baloldali egy aranyló, sárgás tónusú változat, míg a jobb oldali halvány rózsaszínes-barackos. Finom bájt kölcsönöznek a viselőjüknek, az "aranyos" árnyalat apró csillámokat is rejt magában. Ezeket a színeket már sokkal könnyebb eltávolítani.


Bárhol & bármikor :)Az utolsó szinten  két pici tekerős ceruzát találunk. Az ezüstös árnyalatot legszívesebben a belső szemzugba használom, szépen kiemeli és frissíti a tekintetet. A barack színű társa is szépen teljesít, könnyen a smink részévé válik, beolvad. Egyedüli színfájdalmam, hogy mindössze 0.19 gramm szépséget rejtenek magukban.
Melyik szintje tetszik legjobban a Shineboxnak? 

3 megjegyzés:

  1. a ceruzák gyönyörű szépen fognak!

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon jól hangzik, és a minták is nagyon meggyőzőek :)

    VálaszTörlés
  3. Szép a színe és a fénye mindnek :)

    VálaszTörlés