2014. február 25., kedd

Pötty hátán pötty - NOTD

Sziasztok!

Ahogy az előző bejegyzés kommentjeiból is kiderült, leginkább a lakkra voltatok kíváncsiak, akárcsak én. No persze a körömmatrica sem maradhatott ki a mókából, alig vártam hogy kipróbálhassam őket. Mindenféleképp több színnel szerettem volna kipróbálni a körömlakkot, így esett a választásom egy fekete, egy szürke és egy fehér lakkra. A végén még harmonikusabb is lett a színösszhatás, mint vártam...

A kupakon található cuki masni egy gumira van ráfogatva, így akár hajdíszként is funkcionálhat :)


A BPS lakkjáról úgy gondoltam, hogy átlátszó alapban úszkál a milliónyi pötty, rombusz és csík, de felkenve a fehér ADEN körömlakkra, megbizonyosodhattam hogy igazából halvány szürke az az "átlátszó". Bánni persze nem bántam, mivel így picit színátmenetesre sikerült a manikűr :) Meglepően gyorsan megszáradt, azt hittem hogy mint a glitteres fedőlakkok többsége, 2 óráig még nyúlós lesz. Szerencsére ez a lakk nem olyan fajta! :)


A fehér-szürke-fekete koncepcióhoz csatlakoztak a kis világítós virágok, amik nevükhöz hűen tényleg fluoreszkálnak a sötétben. Noha könnyen felragadnak a körömre és szépen rásimulnak, egy réteg átlátszó lakkal ajánlatos fixálni őket, mivel 3D-s matricákról van szó. Megörökíteni, akárcsak az eddigi világítós lakkjaimat, iszonyat nehéz volt, de remélem azért ti is ki tudjátok venni a virágszirmokat a lentebbi képen :)


Ha kedvet kaptatok a rendeléshez, használjátok az "AA7J61" kódot, ezzel -10% kedvezményhez juthattok! A szállítás még mindig ingyenes, de azzal számoljatok, hogy kb. 1 hónap alatt ér majd hozzátok a csomag.Hogy tetszenek az ehhez hasonló lakkok?

8 megjegyzés: