2014. február 13., csütörtök

Sminktipp Valentin napra

Sziasztok!

Bár én még mindig nem ünneplem a Valentin napot, gondoltam egy sminkkel azért megörvendeztetlek titeket. Kicsit átlépve a natúr barna vonalat, csillámokkal megspékelve jogosan hívhatjuk a tökéletes randi sminknek. Nem túl sok, nem túl sötét, mégis vonzza a tekintet. Az elkészítése is igazán egyszerű, így sminkelésben kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott :)

Egy középbarna árnyalattal az egész mozgó szemhéjunkat befedjük, majd a külső V-be egy sötétebbet használunk. Óvatosan eldolgozzuk a széleket, csak semmi élesség! Ezután egy bronzos szemfestéket használtam a szemem 2/3-ára és ebbe dolgoztam bele a csillámport. Kétféle barnával az alsó vízvonalat is tegyük hangsúlyossá, ettől válik egésszé a smink.


A belső szemzugba egy kis bézs, majd kihúzzuk tussal a szemünket és jöhet végső lépésként a szempillaspirál. A hangsúlyos pillák érdekében egy (számomra) újdonságot próbáltam ki a Lovelytól. A False Lashes elsőre picit sok festéket vett fel, de utána szépen hosszabbította a szempilláimat. 650 Ft-os árával korrekt darabnak tartom, helyet kapott a szemhéjtus mellett .

Tovább haladva a sminkben, szájra színezett ajakbalzsamot ajánlok, mivel ebben az esetben nem kell folyamatosan csekkolni a tartósságot. Régebben írtam a NYC ajakfény stiftjeiről, na most előkerülhetnek újra :) Ha pedig púdert kerestek, irány az első Rossmann, mert a rajtam (nem)látható Princess Face púder tökéletesen tartós és most már csak 299 Ft-ba kerül!Egy közeli kép a diszkrét a csillogásrólÜnneplitek a Valentin napot?

7 megjegyzés:

 1. Én nem szoktam, van hogy egy együtt töltött nap annyira különleges, minden nap maximálisan odafigyelünk egymásra, így szerintem nem kell ezt külön kiemelni.. :)

  Egyébként csodás lett a sminked, a NYC ajakstiftjét én akkor vetem be, ha nem akarok szájfényt, de mégis csillogjon az ajkam (hidratálja a számat, nem szárítja egyáltalán! :))), imádom ilyen alkalmakra! Szuper szájfény helyettesítő darabka.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép lett a smink, szuperül állnak Neked ezek a színek (is)! :)

  VálaszTörlés
 3. De szép, pont nekem való színösszeállítás. :)

  VálaszTörlés
 4. Szép smink. Nem ünnepeljük, ill. minden péntek-szombat este ünnep, mert kettesben vagyunk, nem kell másnap dolgozni menni :)

  VálaszTörlés
 5. Csodás lett, nagyon jól áll! :)

  VálaszTörlés
 6. 1-1 kis aprósággal mindig meglepjük egymást a zurammal, de természetesen nem csak ezen a napon mondjuk ki a másiknak a bűvös szót :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés