2014. március 27., csütörtök

Disney hercegnős körmös kihívás 4. rész - Csipkerózsika

Sziasztok!

Ebben a körben elérkeztünk a szívemnek legkedvesebb hercegnőhöz, Csipkerózsikához. Őszintén szólva fogalmam sincs mikor és mi volt az a dolog, ami kiváltotta belőlem azt, hogy ő lett a kedvencem. Van egy sanda gyanúm, hogy az alváshoz volt köze, mivel imádok aludni, illetve ahhoz, hogy ő is pont azt az egy szabályt nem tartotta be, amit be kellett volna... :D Öreg hiba, de így legalább a herceg is megmenthette ;)

Sokat gondolkoztam, hogy aranyló-pinkes manikűrt készítsek-e, vagy inkább a három jó tündér keresztanyát jelenítsem meg. A tündérekről azonban eszembe jutott az a jelenet a kunyhóban, amikor nem tudnak megegyezni, hogy rózsaszín vagy kék ruhája legyen Aurórának és a végén összekeverednek a színek. A "fröcskölős" technikával próbálkoztam ezt bemutatni több-kevesebb sikerrel, egy kis gyakorlás még rám fér :)


Íme az ominózus jelenet :)13 megjegyzés:

 1. Úgy látszik egyrugóra járt az agyunk :) én is ez alapján készítettem el a manikűrt :)

  VálaszTörlés
 2. De jó, nagyon ötletes, szép mani lett :)

  VálaszTörlés
 3. Ez egy igen szuper ötlet, nem is sejtettem volna, hogy ezt a jelenetet ragadja ki bárki is ebben a fordulóban :)))
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 4. szerintem is szuper az ötlet! :)

  VálaszTörlés
 5. Nekem nagyon tetszik! Annyira jók ezek a színek együtt, ezzel a technikával! :)

  VálaszTörlés
 6. Óhhhhhh ez az abszolút kedvencem! *.* Annyira szép és ötletes. Ha nem tudnám, hogy a kihíváshoz készült akkor is az ugrana be, amikor a tündérek összemaszatolták a ruhát kékre és rózsaszínre. :)
  http://moonangelstories.blogspot.hu/2014/02/nyeremenyjatek.html

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm szépen a kedves szavakat, igazán jól esik mindannyiótoktól! <3 Bevallom, én azért erősen úgy érzem, hogy van még mit csiszolni... :)

  VálaszTörlés
 8. De ötletes, ez nagyon tetszik!!! :D

  VálaszTörlés