2014. március 16., vasárnap

Extrém hatású szempillaspirál a Max Factortól?

Sziasztok!

Első sminktermékeim egyike volt a szempillaspirál. Meghatározó pontja a tinikornak, hiszen úgy emelhetjük ki a szemünket vele, hogy mégsem túl feltűnő, sulikompatibilis a végeredmény. Az elmúlt 10 évben megannyi fajtát kipróbáltam már, most a Primőr Cosmetics jóvoltából a Max Factor újításáról alkothatok véleményt. Kétfázisú szempillaspirállal találkoztam már korábban is, így kíváncsi voltam mit tud ez az új darab. 


Ami elsőre szemet szúr, az a mérete. Giga-mega nagy, egy átlagos szempillaspirálhoz képest pedig dupla olyan széles. Ez azonban nem szabad, hogy elrettentsen minket, mert maguk a kefék már nem bumszli nagyok :) A két fej különböző hatást ígér: az "Extreme Volume" nem csak hosszabbítja, hanem dúsítja is a pillákat, a "Dark Lacquer" pedig fényes fekete réteggel tesz minket még ellenállhatatlanabbá. 


Legalábbis elvileg... gyakorlatilag azonban nálam a 2. réteg nem működik, csak rontja az összképet és a lemosása is csupán olajos alapú szemfestéklemosóval működik. Az első réteggel meg vagyok elégedve, ahogy az összes többi MF spirál (pl. a Clump Defy) esetében, de különleges fényességet nem vettem észre a "szempillalakkozás" során. Inkább csak összetapasztja a pillákat, ami kissé kellemetlen.


Az ára elég borsos, 4.000 Ft felett találhatjuk meg a Max Factor állvánnyal rendelkező üzletekben. Mivel közelednek a Glamour napok, ezért ha valaki mégis beruházna egy ilyen spirálra, ajánlanám a kupon használatát. A lenti képen ti is láthatjátok az eredményt, bal oldalon csak az 1. réteget, jobb oldalon mindkét réteget használtam. Biztos, ami biztos én maradok a jól bevált egy fázisú, egy hatást ígérő szempillaspiráloknál. 

Próbáltatok már kétfázisú szempillaspirált?

3 megjegyzés:

  1. Próbáltam,és nekem is pont ez volt a véleményem.Csak kölcsön kaptam amikor épp rájöttem hogy hoppá reggel ez kimaradt...(igen tudom más cuccát nem kéne használni) Egy rétegben sokkal jobb és természetesebb mint kettőben.:)

    VálaszTörlés
  2. Nézegettem én is a pultnál, de végül még sem hoztam el, mert nem akartam vele macerázni. Az ára is elég horror, viszont vannak olcsóbb spirálok, amik jobban teljesítenek ennél, úgyhogy nem bántam meg, hogy ott hagytam.

    VálaszTörlés
  3. Nem valami meggyőző, de legalább a Clump Defy és a Wild Mega továbbra is kiválóan teljesít :)

    VálaszTörlés