2014. március 30., vasárnap

Smink Rimmel újdonságokkal

Sziasztok!

Mostanában bőven el vagyok látva tesztelnivalókkal, így a mostani bejegyzésben is olyan újdonságokról lesz szó, amik még frissek, ropogósak :) Februárban a  Rimmel London háza tájékán változás történt, a ScandalEyes Rockin' Curves szempillaspirál és megújult Glam' Eyes HD szemhéjpúderpaletták kerültek ki a drogériák polcaira. A 4 megjelenő árnyalatból egyet fogok tüzetesebben megvizsgálni a későbbiekben.


Előtte azonban jöjjön a szempillaspirál! Igen-igen, már megint egy spirál... Külsőre nem túl letisztult a piros színével és a kígyóbőr mintájával, viszont épp ezen jellemzőknek köszönhetően igencsak figyelemfelkeltő a Rockin' Curves. A tubus egy érdekes, hullámzó ívet felvevő kefét rejt, amivel könnyen elérhetjük a belül megbúvó pici szempillákat is. Abszolút kézre esik a használata, számomra nagyon kényelmes.


Amióta hozzám került, szinte mindig őt veszem kézbe sminkeléskor. Diszkréten, de dúsítja és hosszabbítja is a szempillákat. Legalul láthatjátok élesben, nem a legjobb szögből fotózott, igyekszem majd reprodukálni, hiszen mit érnek a szavak, ha nem megfelelő a "bizonyíték" :) A mindennapokban elengedhetetlen társam lett, hiszen könnyű lemosni, de egyáltalán nem pereg le vagy maszatolódik el 8-10 óra viselés után sem.


Hosszú idő után egy jól kifejlesztett spirál kefének bizonyult a Rimmelé, számomra legalábbis biztosan. 1.999 Ft körüli fogyasztói áron vesztegetik, akciók alkalmával azt mondanám, hogy megéri beruházni rá, hiszen egy erős alsó-középkategóriás szempillaspirál. A külső pedig senkit se tévesszen meg, többet rejt magában :)


Glam' Eyes HD palettákkal már eddig is találkozhattunk, de eddig csak 4 színt tartalmaztak. Most azonban plusz 1 árnyalattal bővültek, ami azt kell, hogy mondjam, jó döntés volt :) Esetemben a #022 Brixton Brown őszies földszínei lettek feldobva egy rozsdavöröses szemhéjpúderrel a paletta közepén. A semleges színek kedvelőinek sem kell megijednie, kellemesen társítható a többi színnel, egyáltalán nem túl feltűnő.


A színmintákat az applikátorral készítettem és alapot sem használtam alájuk, de élesben mindkettőn változtatni kell. Szemhéjpúder alappal mindenképp intenzívebbek lesznek a színek és a mini applikátort cseréljük le ecsetre. A szaténfényű pezsgő és rozsdavörös mellett a többi szín kissé elveszik, nekem is ez a kettő tetszett meg egyből. Ár/érték arányban azonban a 2.099 Ft-os árat sokkalom, a spirál jobb befektetés.


Milyen tapasztalatotok volt eddig a Rimmel termékekkel?

4 megjegyzés:

 1. Szép lett a smink! Szívesen megnézném messzebbről is, valamiért az az érzésem, hogy szuperül mutat az arcod és a hajad mellett! :)

  VálaszTörlés
 2. ezek nagyon Nórás színek:) A spirál keféje csak engem emlékeztet az Astor BFly spirálra?

  VálaszTörlés
 3. Elíz: A távolabbiakkal nem voltam megelégedve, azért ez az egy közeli kép maradt :$ Köszönöm :*

  Detti: Nagyon jó megfigyelés, eddig eszembe se jutott, de tényleg ugyanolyannak tűnik a kefe :O

  VálaszTörlés
 4. A szemhéjpaletta színei csodásak, elgondolkoztam rajta a boltban egy mp-ig, de 2000+ Ft-ot nem adnék ki egy palettára. Megvárom majd, hogy vmennyire leértékeljék.

  VálaszTörlés