2014. április 21., hétfő

DM boxok a porondon

Sziasztok!

A múlt héten kissé kalandosabb úton, mint szerettem volna, de én is átvettem a DM újdonságát, a DM BOXot. Amint megtudtam, hogy végre Magyarországon is előrukkolnak ezzel a meglepetésdobozzal, elhatároztam, hogy ha törik, ha szakad, nekem kell egy belőle. A külföldi 5 eurós ár persze túl szép lett volna, hogy igaz legyen, itthon közel a duplájáért, 2.990 Ft-ért vesztegetik ezt a 3 havonta megjelenő dobozkát.

Az első 500 regisztráló kapta a lehetőséget, hogy bebattyogjon az általa kiválasztott DM üzletbe és átvegye a boxot. Én az értesítő e-mailtől számított 2. napon látogattam meg a szegedi, Kárász utcai boltot, úgyhogy előttem már voltak páran, akik megvették. Mivel feleslegesen nem szeretem szennyezni a környezetem, ezért nem nyomtattam ki a levelet, hiszen a DM Facebook oldalán is az volt, hogy elég okostelefonon bemutatni.

Amikor ezt közöltem az üzletvezető hölggyel, azt mondta hogy menjek el és nyomtassam ki, majd hozzam vissza a papírt, addig nincs box. Hiába mutattam a telefonon, hogy ott az érvényes e-mail, a reakciója erre gúnyosan az volt, hogy hacsak nem akarom otthagyni az okostelefont, hogy azt csatolja hozzá a listához, akkor igenis menjek el nyomtatni. Rendben, elmentem, a legközelebbi helyen 30 Ft-ért kinyomtattam a papírt...

Nem az összeg bosszant, hanem a hülyeség. Utána senki nem nézte meg a személyimet, hogy tényleg én veszem-e át, vagy bárki más. Illetve Elíz az Árkádban vette át a saját dobozát, ahol nem kérték a kinyomtatott értesítő e-mailt, tehát bőven elegendő lett volna telón is megmutatnom a levelet. Nem tetszett az, amilyen hangnemben beszéltek velem, pedig aki ismer, az tudja hogy egyáltalán nem vagyok az a reklamálós fajta. 

De most az egyszer úgy éreztem, hogy igaztalanul kaptam meg azt a kommentet a hölgytől, hogy "Eddig senkinek nem volt problémája ezzel, mindenki megértette hogy ki kell nyomtatni az e-mailt." Igen ám, csak ha a DM hivatalos Facebook oldalán is leírják hogy nincs ezzel probléma, akkor miért kell az ember lányát enyhén megalázó helyzetbe hozni? Mert konkrétan hülyének nézett, amikor az igazamat próbáltam bizonyítani...

Na mindegy is, elnézést a hosszas kitérőért, de úgy gondoltam meg kell hogy osszam veletek a negatív élményeimet is. Több is volt, ugyanis sajnos most hétvégén a laptopom is bemondta az unalmast, így pedig külön kihívás bejegyzést írni. Jelenleg a barátom gépén pötyögöm nektek ezeket a sorokat, de hogy az időzített posztokat leszámítva mikor tudok blogolni, azt nem igazán tudom most előre megmondani.


Miután végre kezembe foghattam a kis dobozkámat, rájöttem, hogy nem is olyan kicsi :) 32 x 26 centis a külső doboz és már most befogtam tárolónak, a szép színes, de mégis letisztult dizájn nagyon megfogott.


A DM logója diszkréten bújik meg a sarokban, úgyhogy ti is aknázzátok ki a tárolási lehetőségeit :)


Belül egy erőteljes magenta színű, 22 x 28 centis dobozzal találkoztam, amiben a termékek szépen becsomagolva megbújtak. A masni annyira megtetszett, hogy később a copfomban landolt :)


És íme a zsákbamacska képeken prezentálva. Első ránézésre minden nagyon jól kihasználhatónak tűnt. 


Tudom, hogy a Scholl lábápoló készüléke sokak tetszését nem nyerte el és eredeti, 12.999 Ft-os áron valószínűleg én is a boltban hagytam volna. Azonban közeleg anyák napja és anyukám biztos örülni fog neki, ha pedig beválik, pótfejet is szívesen beszerzek majd neki - természetesen akciós áron :D


A dobozka belső mintája nagyon tetszik, csajos és modern, a lakkoknak is tetszik, akik beleköltöztek :)


Fogkrém, hajolaj, tusfürdő, zuhanyzás közbeni testápoló... mind-mind olyan termék, ami jó minőségi és hasznos, tehát én elégedett voltam az első box tartalmával. Külön piros pont az Alverdés tusfürdőért, pont olyan illata van, mint a citromos mignonnak, amit imádok :)


A másik "dobozka" pedig az 50 pontért kiváltható darab, ami hozzám kissé késve jutott el, mivel az összes szegedi DM-ben elfogyott. De szerencsére egy kisvárosban nagyobb esély van arra, hogy még 1-2 hét múlva is lehessen kapni, így anyukámnak hála, végre nekem is van. Szerencsére szuperül választott, az alap Dove hajpakoláson túl az Astor 272 Castle By Night lakkja mellé egy duó szemhéjpúder járt, finom kis színekkel.


325 Green Anastasia névre hallgat és ha szeretnétek, egy sminkes posztban meg is mutatom majd mit tud. Csodát nem kell várni tőle, de egy visszafogott szemsminkhez tökéletes alapanyag. Remélem a következő pontokért kiváltható zsákmacska is hasonlóan jó termékeket fog tartalmazni, mert ezt most egész jól összeállították. A külseje pedig nagyon aranyos, most is az asztalomról figyel :)


Valamelyik dobozra sikerült nektek is lecsapnotok?

6 megjegyzés:

 1. Valahogy ez a "DM doboz dolog" olyan bosszantó. Először is, az 500 első regisztráló. Én szinte azonnal regisztráltam érte, mégsem kerültem be. Egy lány ismerősöm később regisztrált mint én és ő bekerült. Akkor ezt most hogy? :D

  A másik, ami szerintem dühítő, hogy sokan azt hitték, az 500 ember ingyen kapja a dobozt. Utána többektől láttam, hogy úgy már nem kell nekik és nem veszik meg. A kérdés: akkor azokkal a dobozokkal mi lesz, amiket végül nem vettek meg?

  Amit te is leírtál az tényleg felháborító, több embertől is hallottam, hogy az üzletekben azt sem tudták miről van szó, egy lány konkrétan 1,5 órát várt az üzletben mire megkapta a dobozát.

  A kezdeményezés szuper, a doboz tartalma is nagyon jó, de szerintem ez a regisztrálós-kinyomtatós-telefonon bemutatós megoldás valahogy nem jó. Arról nem is beszélve, hogy nem mindenki értette meg, hogy a dobozért fizetni kell.

  Remélem a következő alkalommal több doboz lesz, vagy picit igazságosabb megoldással intézik a dolgot.

  VálaszTörlés
 2. A Kárász utcai dm-ben egynémelyik eladó tényleg elég bunkó, ezen én is meglepődtem tavaly nyáron... Akkor kerültem is több hónapig azt az üzletet, mert hogy őszinte legyek, eléggé elvette a kedvem attól is, hogy bemenjek, nem hogy otthagyjam a pénzem... Szerintem nem ártana kicsit a körmükre nézni, mert lehet hogy lenne más, aki ugyan úgy megcsinálná a munkát, és még kedves is lenne, ahogy egy kereskedőtől elvárják. Szerencsére azóta nem volt rossz tapasztalatom, de így is inkább vagy az Árkádot, vagy a Napfény parkot részesítem előnyben, még akkor is, ha az utóbbi kint van a francban. Ugyan ez a Mars téri fodrászkellékes, ahol vannak kőbunkók, meg nagyon rendes eladók is.

  A dobozok szépek, ez a kedvences jó lett volna, ha nekem is van, de tényleg ez az első 500 ember dolog nem túl kedvező. 3000 Ft-ot mondjuk lutriban nem költöttem volna rá, szóval a kimaradok a buliból opció nem rossz (oké, így, hogy tudom benne, már megvenném :D).

  A dekor dobozka amúgy a Napfényparkban múlt hét végén még volt, elég sok, ami azt illeti, én direkt fel is hívtam őket, mielőtt kiváltottam. :)

  VálaszTörlés
 3. Én is lecsaptam mindkettőre. :) Én is telón vittem és először nekem is mondta az eladó, hogy nyomtatva kell, de mondtam neki, hogy fb-on azt írta a Dm, hogy elég telón bemutatni, utána nem akadékoskodott. Nagyon elégedett vagyok a Dm kedvencek dobozzal. :)

  VálaszTörlés
 4. A Kárász utcai Dm-et én sem szeretem, már csak azért sem, mert kicsi, és állandóan másokra kell figyelnem, hogy ne lökjenek fel. Én az Árkádban vettem át, fel voltam készülve arra, hogy nem fogja tudni majd miről beszélek, de tudta :D Elég volt mutatnom a papírt, hozta a dobozt, megnézte a személyim, majd aláírtam, hogy átvettem, és kifizettem. Simán ment minden szerencsére. A doboz tartalma is tetszik a Scholl elektromos ketyerén meglepődtem, nem gondoltam volna, hogy ilyen is lehet benne.

  VálaszTörlés
 5. Én csak az 50 pontos dobozra csaptam le. Amikor megtudtam, hogy első 500 és 3000 Ft az elkedvetlenített mivel normális dolgozó ember hétfőn reggel munkában van... :D Aztán meg ki is ment a fejemből, de lutrira nem is szívesen költöttem volna 3000 Ft-ot. A termékek nem rosszak, így már megvenném, hogy tudom, mi van benne. Viszont ha meg számomra felesleges termékekért fizetnék 3000 Ft-ot, akkor kicsit morci lennék... :D

  VálaszTörlés
 6. Írtam egy megjegyzést és elveszett, ez is csak akkor történhet meg persze, ha hosszút írok :D
  Szóval meglepődtem, hogy Németo.-ban ennyivel olcsóbb, ez fura volt számomra :o De amúgy azért még így is megérte szerintem, alapvetően egy jó kis kezdeményezésnek tartom, csak hát a DM-nek van még mit fejlődnie, gondolok itt pl. az üzletekkel és dolgozóikkal való kommunikációs csatornájukra, mert elég vicces, hogy egyik helyen kérik a levelet, a másikon meg nem. Arról nem is beszélve, hogy volt, ahol nem tudtak erről az egészről semmit :D Fura, mert akkor ki vette át a dobozokat és mit hittek, mik azok?! :D

  VálaszTörlés