2014. április 9., szerda

Pihe-puha lábak nyárra

Sziasztok!

Hátunk mögött hagyva a telet, szépen lassan előkerülnek a csinosabb cipellők és idővel a szandálok, saruk is. Sokan ilyenkor kapnak észbe, hogy a nem megfelelően ápolt lábak bizony nem túl szép látványt nyújtanak. Hiába gyönyörű a cipő, amibe bújtatva vannak a tappancsok, csak még szembetűnőbb lesz a kontraszt. Ilyenkor jól jöhetnek az SOS segítséget ígérő termékek, pont mint a Hansaplast bőrkeményedés elleni kréme.


A sarkamat a hideg időjárás is sajnos megviseli, úgyhogy szinte minden évszakban szorgosan kenegetem, hogy elkerüljem a kiszáradást. Régebben az Avon termékeit, az utóbbi időben pedig a nagy kék tégelyes Neutrogena krémet kentem a lábfejemre. Szerettem, mert télen jó vastagon bekentem magam és zoknit ráhúzva egész éjszaka hagyhattam hatni. Viszont 15 fok felett ez már túl soknak bizonyult, könnyebb állagúra vágytam.


Jobbkor nem is találhattam volna rá a Hansaplast Intensive Help bőrkeményedés elleni krémére, mint most. Első olvasatra kételkedtem a 4 napos csodatételben, de mint kiderült, nálam azért mégsem annyira szörnyű a helyzet, mert már a 2. nap után pihe-puha lett a lában. Extrém módon kiszáradt és bőrkeményedéses sarkakon, talpakon viszont biztosan elkél a 4 napos várakozási idő, hogy megfelelő végeredményt kapjunk.


A könnyű, szinte zselés állagú átlátszó krémből szerencsére nem kell túl sokat használni egy alkalommal, így hiába kerül 1.595 Ft-ba a 75 ml-s kiszerelés, hosszú ideig hű társunk lehet. Én csak napi 1x, lefekvés előtt kenem be a tájékoztató javaslatától kicsit eltérően, de így is, több mint hatásosnak mondható. Azóta már anyukámat is megismertettem vele, úgyhogy megvan az új közös kedvencünk lábápolási fronton :)



Hogyan készítitek fel a lábatokat nyárra?

6 megjegyzés:

 1. épp ma vettem meg az alverde bőkeményedés elleni lábápolóját, kíváncsi vagyok. Bevallom, szemeztem ezzel a boltban, de az ár döntött...

  VálaszTörlés
 2. Szuper az utolsó kép! :)
  Én is az Alverde krémeket és radírokat néztem, de végül nem vettem meg őket. Ezt a Hansaplast krémet nem is láttam, DM-ben lehet akkor kapni? :)

  VálaszTörlés
 3. Detti: és hogyan muzsikál az Alverdés? a testvajaikat szeretem :)

  M: köszönöm! :) amit biztosan tudok, hogy a Rossmannban kapható, DM-ben nem néztem szét azóta, hogy elfogyott az összes 50 pontért kiváltható dobozka :( :D

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm a választ! :)
  Rossmannban kerestem, ott nem találtam, de akkor majd újra körülnézek. :)

  VálaszTörlés
 5. az alverde bőrkeményedésre való lábápolója: kenem, kenem, ki tudja, mennyivel lenne rosszabb a helyzet, ha nem kenném... Nagy csodát nem vártam, de ez olyan kevéske. Kissé furcsa az állaga és a hatása is. Még szerencse, hogy nem teljes áron vettem meg :)

  VálaszTörlés